Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Άρης – Ολυμπιακός: Ένα και μοναδικό γκολ έκρινε το ματς (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης – Ολυμπιακός: Ένα και μοναδικό γκολ έκρινε το ματς (vid)

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από το “Κλ. Βικελίδης”, επικρατώντας του Άρη με 1-0, για την ένατη αγωνιστική της Superleague Έτσι, ο ΟΣΦΠ εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και πλησίασε την κορυφή στους 4 βαθμούς. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» (0-1) στην έδρα του Άρη κι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο […]

Ο Ολυμπιακός πέρασε αλώβητος από το “Κλ. Βικελίδης”, επικρατώντας του Άρη με 1-0, για την ένατη αγωνιστική της Superleague

Έτσι, ο ΟΣΦΠ εκμεταλλεύτηκε τις ισοπαλίες ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και πλησίασε την κορυφή στους 4 βαθμούς.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πανηγύρισε ένα σπουδαίο «διπλό» (0-1) στην έδρα του Άρη κι εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τις ισοπαλίες στο Ατρόμητος – ΠΑΟΚ κι ΑΕΚ – Παναθηναϊκός, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και μειώνοντας στους τέσσερις βαθμούς την απόσταση από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ.

Ο Χασάν ήταν ο παίκτης που «χάρισε» τη νίκη στον Ολυμπιακό με γκολ στο 67′.

Από την πλευρά του, ο Άρης πάλεψε αλλά έφυγε και πάλι με σκυμμένο το κεφάλι από το γήπεδο, γνωρίζοντας την τέταρτη σερί ήττα του στο πρωτάθλημα.

Οι συνθέσεις των ομάδων

ΑΡΗΣ (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης, Σόουζα, Δεληζήσης, Μενέντες, Σιώπης (77′ Διαμαντόπουλος), Κολάσο, Γκαρσία, Ντιγκινί (76′ Ματίγια), Γκάμα (83′ Μαρτίνες), Γιουνές.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ελαμπντελαουί, Σισέ, Βούκοβιτς, Κούτρης, Γκιλιέρμε (84′ Καμαρά), Μπουχαλάκης, Φορτούνης (88′ Τοροσίδης), Χριστοδουλόπουλος (59′ Νάτχο), Ποντένσε, Χάσαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις