Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φαβορί του GNTM αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας (pics)
LIFESTYLE

Φαβορί του GNTM αποχωρεί από το παιχνίδι λόγω προβλήματος υγείας (pics)

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στο Next Top Model, είναι γεγονός. Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την Espresso, παρελθόν από το GNTM είναι η Ξανθούλα Τζερεφού, η οποία αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας. Το 20χρονο plus size μοντέλο που λάτρευαν οι κριτές είχε δηλώσει όταν είχε περάσει από οντισιόν πως έχει διαβήτη τύπου 1. Έτσι, πριν από μερικές […]

Η πρώτη οικειοθελής αποχώρηση στο Next Top Model, είναι γεγονός.

Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με την Espresso, παρελθόν από το GNTM είναι η Ξανθούλα Τζερεφού, η οποία αποχώρησε λόγω προβλημάτων υγείας.

Το 20χρονο plus size μοντέλο που λάτρευαν οι κριτές είχε δηλώσει όταν είχε περάσει από οντισιόν πως έχει διαβήτη τύπου 1.

Εκτός GNTM η Ξανθούλα Τζερεφού

Έτσι, πριν από μερικές μέρες η γλυκιά Ξανθή Τζερεφού εισήχθη σε νοσοκομείο, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε την κατάλληλη αγωγή και επέστρεψε στο σπίτι της, αποχωρώντας από το σπίτι του GNTM.

Την αποχώρηση της θα την δούμε στην τηλεόραση σε περίπου 5 εβδομάδες από τώρα, καθώς οι εκπομπές έχουν μαγνητοσκοπηθεί εδώ και καιρό.

Ενα πρόβλημα υγείας δεν της επέτρεψαν να συνεχίσει στο ριάλιτι

Το κορίτσι, που στις ακροάσεις η Βίκυ Καγιά παρομοίασε με μοντέλο της δεκαετίας του ’20, με τα κοντά σπαστά μαλλιά της και τα πράσινα μάτια της, σπουδάζει διατροφή και διαιoτολογία στη Σητεία, έχει δουλέψει μόλις έναν χρόνο ως μοντέλο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις