Αθήνα

°C

Τετάρτη

28

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στο τηλέφωνο με τη Βικτώρια Καρύδα (Ivid)
LIFESTYLE

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε στο τηλέφωνο με τη Βικτώρια Καρύδα (Ivid)

Τραγικές στιγμές βιώνει η Βικτώρια Καρύδα μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή. Στην εκπομπή Ooh la la!, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε ότι μίλησε με το γνωστό μοντέλο στο τηλέφωνο: «Μίλησα μαζί της χθες, την πήρα τηλέφωνο το απόγευμα. Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, το μόνο που […]

Τραγικές στιγμές βιώνει η Βικτώρια Καρύδα μετά τη δολοφονία του συζύγου της, Γιάννη Μακρή.

Στην εκπομπή Ooh la la!, η Σάσα Σταμάτη ανέφερε ότι μίλησε με το γνωστό μοντέλο στο τηλέφωνο: «Μίλησα μαζί της χθες, την πήρα τηλέφωνο το απόγευμα. Η κοπέλα είναι σε άθλια κατάσταση δεν μπορούσε να πει πολλά πράγματα, το μόνο που μου είπε είναι ότι θα γίνει η κηδεία στην Αυστραλία».

Αποτέλεσμα εικόνας για βικτωρια καρυδα

Η παρουσιάστρια βρισκόταν στην εβδομάδα μόδας το μοιραίο βράδυ και περιέγραψε πώς ακριβώς έμαθε η Βικτώρια Καρύδα το τραγικό νέο: «Η Βικτώρια είχε αφήσει το κινητό και την τσάντα της στον Προκόπη Μακρυλάκη, τον μακιγιέρ της, ο οποίος ήταν έξω από το show.

Εκείνος είδε κάποια στιγμή ότι την έπαιρναν συνέχεια τηλέφωνο, ανησύχησε, το σήκωσε και ήταν η κολλητή της η Όλγα. Είπε στον Προκόπη ότι «έφυγε» ο Γιάννης, εκείνος έπαθε πανικό και πήγε στα backstage, δεν τον άφησαν να μπει, διαπληκτίστηκε με τους σεκιούριτι, τους εξήγησε ότι είναι σοβαρό, την πήρε κι έφυγαν.

Τον ρώτησε αν έχουν πάθει κάτι τα παιδιά, της είπε όχι, ήρθε η Όλγα και τους πήρε και πήγαν στα πεθερικά της. Εκεί της ανακοίνωσε η πεθερά της τι έχει συμβεί. Ούρλιαξε, δεν μπορούσε να συνέλθει. Όταν πήγαν μετά στο σπίτι στη Βούλα και είδε τις σφαίρες και τα αίματα, εκεί κατέρρευσε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις