Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πανικός στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου – Ράγισε παράθυρο
ΚΟΣΜΟΣ

Πανικός στον αέρα: Αναγκαστική προσγείωση αεροπλάνου – Ράγισε παράθυρο

Τρόμος επικράτησε στην πτήση Boeing 737 με 166 επιβάτες και 8 μέλη του πληρώματος, της αεροπορικής εταιρείας NordStar, καθώς προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση λόγω ραγίσματος στο τζάμι του πιλοτηρίου. «Boeing της αεροπορικής εταιρείας NordStar, που απογειώθηκε από το Novosibirsk με προορισμό την κινεζική πόλη Sanya, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Krasnoyarsk λόγω ρωγμής […]

Τρόμος επικράτησε στην πτήση Boeing 737 με 166 επιβάτες και 8 μέλη του πληρώματος, της αεροπορικής εταιρείας NordStar, καθώς προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση λόγω ραγίσματος στο τζάμι του πιλοτηρίου.

«Boeing της αεροπορικής εταιρείας NordStar, που απογειώθηκε από το Novosibirsk με προορισμό την κινεζική πόλη Sanya, ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει επείγουσα προσγείωση στο αεροδρόμιο Krasnoyarsk λόγω ρωγμής στο παρμπρίζ. Υπάρχουν 173 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του πληρώματος. Το αεροπλάνο κάνει κύκλους, καίει καύσιμο. Σας ευχόμαστε μια απαλή προσγείωση» ανέφερε ένας χρήστης στο Twitter.

Όπως αναφέρει ο ρωσικός ιστότοπος Russian Aviation, η απόφαση για την προσγείωση οφείλεται σε ρωγμή που εντοπίστηκε στον ανεμοθώρακα του αεροσκάφους, γεγονός που ανάγκασε τον πιλότο να προσγειώσει το αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Κρασνογιάρσκ.

Επιβάτες και πλήρωμα, αντί για τον προορισμό τους, βρέθηκαν σε άλλο αεροδρόμιο προκειμένου να επιδιορθωθεί η βλάβη.

erport
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις