Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

07

Δεκεμβρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μεθυσμένος ξυλοκόπησε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο
ΕΛΛΑΔΑ

Μεθυσμένος ξυλοκόπησε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο

Ένας 31χρονος μεθυσμένος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο, στη συνοικία της Χιλιαδούς στον Βόλο. Δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία σταμάτησαν τον άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για έλεγχο. Εκείνος τους έβρισε και τους επιτέθηκε. Μάλιστα, προκάλεσε σωματικές βλάβες στους δύο αστυνομικούς, 45 και 47 ετών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper. Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις […]

Ένας 31χρονος μεθυσμένος επιτέθηκε σε αστυνομικούς που τον σταμάτησαν για έλεγχο, στη συνοικία της Χιλιαδούς στον Βόλο.

Δύο αστυνομικοί που έκαναν περιπολία σταμάτησαν τον άνδρα, αλβανικής καταγωγής, για έλεγχο. Εκείνος τους έβρισε και τους επιτέθηκε.

Μάλιστα, προκάλεσε σωματικές βλάβες στους δύο αστυνομικούς, 45 και 47 ετών, σύμφωνα με την ιστοσελίδα thenewspaper. Στο σημείο κλήθηκαν ενισχύσεις και τελικά ο μεθυσμένος συνελήφθη.

Όμως, δεν είχε βάλει… μυαλό. Όταν μεταφέρθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο.

Ο 31χρονος θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες της αντίστασης, της εξύβρισης, της απειλής, της πρόκλησης απλών σωματικών βλαβών και της πρόκλησης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς.

Οι δύο αστυνομικοί μετέβησαν στο Νοσοκομείο Βόλου, ο ένας με κάκωση στο δεξί αυτί και ο δεύτερος εκδορές στο χέρι του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις