Τραυμάτισαν με μαχαίρια οπαδούς του Παναθηναϊκού

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τραυμάτισαν με μαχαίρια οπαδούς του Παναθηναϊκού

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Superleague το μεσημέρι του Σαββάτου. Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από τουλάχιστον 20 άτομα με μηχανάκια έξω από τη Θύρα των οργανωμένων, τη Θύρα 35. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 20 με […]

04.11.2018 | 19:57

Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν την έναρξη του ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ για την 9η αγωνιστική της Superleague το μεσημέρι του Σαββάτου.

Τρεις οπαδοί του Παναθηναϊκού τραυματίστηκαν μετά από επίθεση που δέχτηκαν από τουλάχιστον 20 άτομα με μηχανάκια έξω από τη Θύρα των οργανωμένων, τη Θύρα 35.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 20 με 30 άτομα με μηχανάκια, πέρασαν έξω από το γήπεδο, περίπου 4 ώρες πριν την έναρξη του αγώνα και τραυμάτισαν με μαχαίρια τους οπαδούς του Τριφυλλιού.

Ένας από τους τραυματίες φέρει τραύματα στο κεφάλι και παραμένει στο νοσοκομείο για νοσηλεία προληπτικά, ενώ οι δύο άλλοι τραυματίες φέρουν χτυπήματα στο πόδι και στο κεφάλι ο ένας, και στα δάχτυλα του χεριού και το κεφάλι ο άλλος.

Η επίθεση έγινε πριν τεθούν σε εφαρμογή τα μέτρα της Αστυνομίας, κάτι που φαίνεται ότι γνώριζαν οι δράστες.

Exit mobile version