Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ματς “θρίλερ” για τη Μπαρτσελόνα – Ανατροπή στο 90ο λεπτό του αγώνα (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ματς “θρίλερ” για τη Μπαρτσελόνα – Ανατροπή στο 90ο λεπτό του αγώνα (vid)

Σε ένα φοβερό ματς με πέντε γκολ και δύο ανατροπές, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 2-3 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι και το 87ο λεπτό του αγώνα. Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αν και βρέθηκε κοντά στην ήττα-σοκ στον αγώνα με μία από τις […]

Σε ένα φοβερό ματς με πέντε γκολ και δύο ανατροπές, η Μπαρτσελόνα πήρε τη νίκη με 2-3 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ μέχρι και το 87ο λεπτό του αγώνα.

Η Μπαρτσελόνα κατάφερε να παραμείνει στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, αν και βρέθηκε κοντά στην ήττα-σοκ στον αγώνα με μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος, τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Η ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε άνοιξε το σκορ με τον Σουάρες στο 10ο λεπτό του αγώνα, αλλά ο Πότζο ισοφάρισε για τους γηπεδούχους στο 35′ για το 1-1 του πρώτου ημιχρόνου.

Στο 57′ μάλιστα, ο Άλβαρο Γκαρσία έβαλε τους «μπλαουγκράνα» με την πλάτη στον τοίχο, κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του, σκορ το οποίο παρέμεινε μέχρι και το 87ο λεπτό του αγώνα.

Κάπου εκεί ο Ντεμπελέ έφερε «τούμπα» στο ματς, ισοφαρίζοντας σε 2-2, για να έρθει στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σουάρες, να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του γκολ και να «σώσει» την ομάδα του, με το τελικό 2-.3.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις