Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Οι πλαστικοί σωλήνες στη μήτρα – Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη της χήρας του Εσκομπάρ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι πλαστικοί σωλήνες στη μήτρα – Μια ανατριχιαστική αποκάλυψη της χήρας του Εσκομπάρ

Μια αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα, σίγουρα όμως όχι εντύπωση, κάνει η χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ, Μαρία Βικτόρια Ενάο στο νέο της βιβλίο Η γυναίκα του βαρόνου των ναρκωτικών, αποκαλύπτει το μυστικό που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το βιβλίο της με τίτλο  «Η ζωή μου και η φυλακή μου με τον Πάμπλο Εσκομπάρ» […]

Μια αποκάλυψη που προκαλεί ανατριχίλα, σίγουρα όμως όχι εντύπωση, κάνει η χήρα του Πάμπλο Εσκομπάρ, Μαρία Βικτόρια Ενάο στο νέο της βιβλίο

Η γυναίκα του βαρόνου των ναρκωτικών, αποκαλύπτει το μυστικό που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το βιβλίο της με τίτλο  «Η ζωή μου και η φυλακή μου με τον Πάμπλο Εσκομπάρ» το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

Όπως λέει, ο βασιλιάς της κοκαΐνης την βίασε, την άφησε έγκυο και την ανάγκασε σε ηλικία μόλις 14 ετών να κάνει έκτρωση με παράνομη μέθοδο.

Αποτέλεσμα εικόνας για Maria Victoria Henao

Ο Εσκομπάρ ήταν μόλις 25 χρονών όταν βίασε την 14χρονη τότε Ενάο.

«Μία μέρα την αγκάλιασε και την φίλησε και την έκανε να παραλύσει από φόβο», γράφει η Ενάο στο βιβλίο υποστηρίζοντας πως ήταν άπειρη και όταν τρεις εβδομάδες αργότερα άρχισε να αισθάνεται «περίεργα», τον ενημέρωσε και εκείνος της ζήτησε να τον ακολουθήσει σε μια απόμερη γειτονιά του Μεδεγίν, όπου έμενε μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Εκεί, η γυναίκα έβαλε την Χενάο να ξαπλώσει και τοποθέτησε στη μήτρα της «πλαστικούς σωλήνες».

Η γυναίκα του «βασιλιά της κοκαΐνης» αποκάλυψε το μυστικό που έκρυβε όλα αυτά τα χρόνια μέσα από το βιβλίο της με τίτλο «Η ζωή μου και η φυλακή μου με τον Πάμπλο Εσκομπάρ».

«Μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία ίσα ίσα με χαιρέτησε, μου είπε να ξαπλώσω σε ένα φορείο και άρχισε να μου βάζει κάτι πλαστικούς σωλήνες στην μήτρα μου. Σαν αυτούς που βάζουν στις φλέβες, λέγοντάς μου πως ήταν για προληπτικούς λόγους. Όταν ρώτησα για ποιο λόγο μου απάντησε για να μην μείνω έγκυος, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ακολουθήσω προσεκτικά τις οδηγίες», περιγράφει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στο βιβλίο της.

Η χήρα του Εσκομπάρ δήλωσε μέσω του βιβλίου της πως κατά την διάρκεια της έκτρωσης και μετά οι πόνοι ήταν αφόρητοι.

Συγκεκριμένα, την αποκάλυψη η Μαρία έκανε στον επίλογο του βιβλίου της, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου.

«Σε ένα σπίτι που έμεναν οκτώ άτομα και υπήρχε μόνο ένα μπάνιο το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν υπομονή και να προσεύχομαι στον θεό, πως όλα θα τελειώσουν σύντομα».

Όσο για την αιτία που η γυναίκα έμεινε τόσα χρόνια σιωπηλή, η Ενάο υποστηρίζει πως δεν αποκάλυψε τον βιασμό της, αφού «στη δεκαετία του ’70 το σεξ πριν τον γάμο ήταν ταμπού και ασυγχώρητο αμάρτημα στα μάτια της εκκλησίας».

Ο Πάμπλο Εσκομπάρ παντρεύτηκε την Ενάο, όταν ήταν μόλις 15 χρονών, ενώ αυτός 26. Απέκτησαν δύο παιδιά τον Χουάν Πάμπλο και την Μανουέλα.

Αποτέλεσμα εικόνας για escobar wife

Ο γιος του Εσκομπάρ ήρθε πέρσι στην Ελλάδα και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη, σε μια εκπομπή που έσπασε τα μηχανάκια της τηλεθέασης: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις