Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Τραγωδία – “Έσβησε” στο γήπεδο 20χρονος οπαδός της Φενέρμπαχτσε (pics)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τραγωδία – “Έσβησε” στο γήπεδο 20χρονος οπαδός της Φενέρμπαχτσε (pics)

Τραγωδία στο γήπεδο, στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και τη Φενέρμπαχτσε στην Turk Telekom Arena, το οποίο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες. Ένας νεαρός οπαδός της Φενέρμπαχτσε έχασε τη ζωή του μετά από ανακοπή καρδιάς και σοκαρισμένοι οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε αποχώρησαν από το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι. Acın acımızdır Fenerbahçe. Vefat […]

Τραγωδία στο γήπεδο, στο ντέρμπι του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στη Γαλατάσαραϊ και τη Φενέρμπαχτσε στην Turk Telekom Arena, το οποίο βρήκε ισόπαλες τις δύο ομάδες.

Ένας νεαρός οπαδός της Φενέρμπαχτσε έχασε τη ζωή του μετά από ανακοπή καρδιάς και σοκαρισμένοι οι φίλοι της Φενέρμπαχτσε αποχώρησαν από το παιχνίδι με τη Γαλατασαράι.

Ο Κοράι Σενέρ, «έσβησε» λίγο πριν την έναρξη του ντέρμπι.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από τη γειτονική χώρα, ο νεαρός Τούρκος ήταν φοιτητής και είχε πάει να παρακολουθήσει το ματς της αγαπημένης του ομάδας.

Αμέσως μετά τη δημοσιοποίηση της δυσάρεστης είδησης και οι δύο σύλλογοι εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου νεαρού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις