Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Κάνουν περιουσίες με “φακελάκια”: Συνελήφθη χειρουργός – οφθαλμίατρος, του Πέτρου Καρσιώτη
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κάνουν περιουσίες με “φακελάκια”: Συνελήφθη χειρουργός – οφθαλμίατρος, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Χειρουργός-οφθαλμίατρος Δημόσιου Νοσοκομείου συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, με την κατηγορία ότι απαίτησε από συγγενή ασθενούς γυναίκας το ποσό των 600 ευρώ για να την χειρουργήσει. Συνελήφθη τη στιγμή που παρέλαβε τον φάκελο – Αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη Ο γιατρός, ηλικίας 51 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη μέσα στο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Χειρουργός-οφθαλμίατρος Δημόσιου Νοσοκομείου συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ, με την κατηγορία ότι απαίτησε από συγγενή ασθενούς γυναίκας το ποσό των 600 ευρώ για να την χειρουργήσει.

Συνελήφθη τη στιγμή που παρέλαβε τον φάκελο – Αντιστάθηκε κατά τη σύλληψη

Ο γιατρός, ηλικίας 51 χρόνων, ο οποίος συνελήφθη μέσα στο γραφείο του τη στιγμή που παρέλαβε το φάκελο με τα 600 ευρώ, αντιστάθηκε κατά τη διαδικασία σύλληψής του και αντιμετωπίζει συν τοις άλλοις και την κατηγορία της αντίστασης.

Στην καταγγελία προχώρησε ο εγγονός της ασθενούς

Την καταγγελία για την απαίτηση του χειρουργού, προκειμένου να προχωρήσει σε επέμβαση καταρράκτη σε γυναίκα, έκανε ο εγγονός της μόλις πληροφορήθηκε την απαίτηση.

Η επέμβαση έγινε και ήρθε η ώρα της αμοιβής του χειρουργού.

Τα χαρτονομίσματα προσημειώθηκαν

Υπό τις οδηγίες των αστυνομικών, προσημειώθηκαν χαρτονομίσματα συνολικού ποσού εξακοσίων ευρώ.

Επενέβησαν και συνέλαβαν τον γιατρό με τα προσημειωμένα

Ο εγγονός τα παρέδωσε και την ώρα που αστυνομικοί  κατάλαβαν ότι τα χρήματα είχαν παραδοθεί, επενέβησαν και συνέλαβαν με επεισοδιακό τρόπο τον γιατρό-χειρουργό.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για δωροληψία υπαλλήλου και αντίσταση.

Σε γραφείο και σπίτι βρέθηκαν άλλα 23.215 ευρώ

Σε έρευνες,  που ακολούθησαν στο γραφείο, στο σπίτι και στην κατοχή του, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των 23.215 ευρώ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις