Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εύρημα – σοκ στην Καλαμπάκα: Έμβρυο στο σώμα σκυλίτσας (pics)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εύρημα – σοκ στην Καλαμπάκα: Έμβρυο στο σώμα σκυλίτσας (pics)

Αντιμέτωποι με ένα μυστήριο και παράλληλα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν οι εθελοντές κτηνίατροι που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Καλαμπάκα στο πλαίσιο δωρεάν στειρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο Η ΣΤΕΓΗ. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ενός θηλυκού σκυλιού διαπίστωσαν ότι σε κάποιο σημείο του σώματός του υπήρχε ένας όγκος. Ανοίγοντάς το ήρθαν αντιμέτωποι […]

Αντιμέτωποι με ένα μυστήριο και παράλληλα σοκαριστικό θέαμα ήρθαν οι εθελοντές κτηνίατροι που βρέθηκαν την προηγούμενη εβδομάδα στην Καλαμπάκα στο πλαίσιο δωρεάν στειρώσεων που πραγματοποιήθηκαν στη συνεργασία με το φιλοζωικό σωματείο Η ΣΤΕΓΗ.

Κατά τη διάρκεια της εξέτασης ενός θηλυκού σκυλιού διαπίστωσαν ότι σε κάποιο σημείο του σώματός του υπήρχε ένας όγκος.

Ανοίγοντάς το ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές θέαμα καθώς τυλιγμένο μέσα σε υμένες ήταν το εικονιζόμενο έμβρυο.

Το παράξενο στην όλη υπόθεση είναι ότι αυτό δεν βρέθηκε ούτε κοντά στην περιοχή της μήτρας για να θεωρηθεί ότι πρόκειται για μία εξωμήτρια κύηση, ούτε στο εντερικό σύστημα της σκυλίτσας και να θεωρηθεί ότι το κατάπιε.

Οι κτηνίατροι δεν μπορούσαν να δώσουν κάποια εξήγηση για το πώς μπορεί να κατέληξε στο σημείο όπου το βρήκαν το συγκεκριμένο έμβρυο.

Το ενδιαφέρον ήταν τόσο μεγάλο ώστε πήραν μαζί τους το έμβρυο για να διενεργήσουν περαιτέρω ιατρικούς ελέγχους, όπως ιστολογικούς.

Θρίλερ με έμβρυο που βρέθηκε στο σώμα σκυλίτσας στην Καλαμπάκα! [pics] | Newsit.gr

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις