Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Στα “μαχαίρια” Survivor – Nomads: Ο Ατζούν έστειλε εξώδικο (vid)
LIFESTYLE

Στα “μαχαίρια” Survivor – Nomads: Ο Ατζούν έστειλε εξώδικο (vid)

Όπως έγινε γνωστό, 8 πρώην παίκτες του Survivor έφυγαν για το Nomads στην Μαδαγασκάρη Η εταιρία του Ατζούν Ιλίτζαλί απάντησε με εξώδικο στην ανακοίνωση των ονομάτων των πρώην παικτών του «Survivor» που μπαίνουν από την Κυριακή στο «Nomads» του ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, στο εξώδικο η εταιρία παραγωγής του Survivor διαμαρτύρεται για την αντιγραφή των κανόνων και […]

Όπως έγινε γνωστό, 8 πρώην παίκτες του Survivor έφυγαν για το Nomads στην Μαδαγασκάρη

Η εταιρία του Ατζούν Ιλίτζαλί απάντησε με εξώδικο στην ανακοίνωση των ονομάτων των πρώην παικτών του «Survivor» που μπαίνουν από την Κυριακή στο «Nomads» του ΑΝΤ1.

Συγκεκριμένα, στο εξώδικο η εταιρία παραγωγής του Survivor διαμαρτύρεται για την αντιγραφή των κανόνων και του περιεχομένου του Survivor από τους αρμόδιους του  Nomads.

Μέχρι στιγμής ο τηλεοπτικός σταθμός του ANT1 δεν έχει κάνει κάποια επίσημη ανακοίνωση, ενώ το εξώδικο στάλθηκε μετά την αποκάλυψη που έγινε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά πως παίκτες του Survivor 1 αναμένεται να βρεθούν στη Μαδαγασκάρη φέρνοντας τα πάνω-κάτω στο Nomads.

Τα ονόματα των οκτώ που θα βρεθούν στη Μαδαγασκάρη είναι:

– Στέλιος Χανταμπάκης
-Ορέστης Τσανγκ
-Γιάννης Σπαλιάρας
-Κώστας Αναγνωστόπουλος
-Νάσος Παπαργυρόπουλος
-Μαριάννα Καλλέργη
-Ντάρια Τουρόβνικ
-Ελισάβετ Δοβλιατίδου.

Πάντως οι πρώην Survivors έχουν αρχίσει ήδη να προετοιμάζουν το έδαφος στα social media, λίγο πριν «εισχωρήσουν» στο παιχνίδι.

Συγκεκριμένα, λίγες ώρες μετά την αποκάλυψη των νέων παικτών, ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, έστειλε το πρώτο του μήνυμα.

Ο Μισθοφόρος έγραψε στα instastories: «Τρίζουν τα παλιά δοκάρια, σαν πατά ξανά το θρυλικό σου πλήρωμα. Η σκόνη των χρόνων αναταράζεται, καθώς γνώριμα βήματα ακούγονται βαριά στο κατάστρωμα και στην γέφυρα του μυθικού πειρατικού».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις