Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα για το “ντου” στην πρεσβεία της Αργεντινής
ΕΛΛΑΔΑ

Προσαγωγές μελών του Ρουβίκωνα για το “ντου” στην πρεσβεία της Αργεντινής

  Εννέα προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας.  Περίπου δέκα άτομα ανέβηκαν στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της πρεσβείας, χτύπησαν το κουδούνι και μόλις τους άνοιξαν μοίρασαν τρικάκια στους υπαλλήλους και κρέμασαν πανό από το μπαλκόνι […]

 

Εννέα προσαγωγές έγιναν από την αστυνομία μετά την εισβολή μελών του Ρουβίκωνα στην πρεσβεία της Αργεντινής στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας, στο κέντρο της Αθήνας. 

Περίπου δέκα άτομα ανέβηκαν στον 3ο όροφο της πολυκατοικίας όπου βρίσκονται τα γραφεία της πρεσβείας, χτύπησαν το κουδούνι και μόλις τους άνοιξαν μοίρασαν τρικάκια στους υπαλλήλους και κρέμασαν πανό από το μπαλκόνι με συνθήματα συμπαράστασης «στον αγώνα του λαού της Αργεντινής». 

Σε ανάρτησή του σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου ο Ρουβίκωνας αναφέρει ότι η ενέργεια πραγματοποιήθηκε για τη δολοφονία Αργεντίνου αναρχικού.

Χτύπησαν το κουδούνι και μόλις τους άνοιξαν μοίρασαν τρικάκια στους υπαλλήλους και κρέμασαν πανό από το μπαλκόνι με συνθήματα
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις