Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Μπλατ: “Απογοήτευση, επτά λάθη σε ένα δεκάλεπτο είναι τρομακτικό νούμερο”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μπλατ: “Απογοήτευση, επτά λάθη σε ένα δεκάλεπτο είναι τρομακτικό νούμερο”

Τα επτά λάθη του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο, επισήμανε ο Ντέιβιντ Μπλατ σε δηλώσεις του μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Euroleague. «Ειλικρινά ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με κάθε αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξεις συγκεντρωμένα για 40 λεπτά ώστε να κερδίσεις […]

Τα επτά λάθη του Ολυμπιακού στο τρίτο δεκάλεπτο, επισήμανε ο Ντέιβιντ Μπλατ σε δηλώσεις του μετά την ήττα των «ερυθρόλευκων» στη Μόσχα, απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, για την 5η αγωνιστική της Euroleague.

«Ειλικρινά ήταν ένα πολύ κλειστό παιχνίδι που θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με κάθε αποτέλεσμα. Πρέπει να παίξεις συγκεντρωμένα για 40 λεπτά ώστε να κερδίσεις μία ομάδα του μεγέθους της ΤΣΣΚΑ», είπε αρχικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε:

«Παίξαμε καλά για τρία δεκάλεπτα, αλλά το ένα κακό μας δεκάλεπτο έκανε την διαφορά στο ματς. Νιώθουμε απογοητευμένοι και πρέπει να νιώθουμε έτσι επειδή είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε μία πολύ καλή ομάδα. Είχαμε εφτά λάθη στο τρίτο δεκάλεπτο.

Μπήκαν στο παρκέ με το ημίχρονο αποφασισμένοι να βελτιώσουν την εικόνα τους και εμείς παίξαμε χωρίς συγκέντρωση, κάνοντας επτά λάθη. Χάσαμε το προβάδισμα και το μομέντουμ που είχαμε “χτίσει”. Επτά λάθη σε ένα δεκάλεπτο είναι ένα τρομακτικό νούμερο, ειδικά αν δούμε πως είχαμε πέντε λάθη σε όλο το υπόλοιπο ματς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις