Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η σημαία του Κατσίφα που είχε γίνει viral στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η σημαία του Κατσίφα που είχε γίνει viral στα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό (vid)

Η ελληνική σημαία που είχε γίνει viral στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα είχε ραφτεί από τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, που ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου έπεσε νεκρός στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου από επίλεκτες δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας. Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, ο 35χρονος είχε διαθέσει ολόκληρο τον μισθό του […]

Η ελληνική σημαία που είχε γίνει viral στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα είχε ραφτεί από τον Κωνσταντίνο Κατσίφα, που ανήμερα της Εθνικής Επετείου της 28ης Οκτωβρίου έπεσε νεκρός στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου από επίλεκτες δυνάμεις της αλβανικής αστυνομίας.

Σύμφωνα με συγγενικά του πρόσωπα, ο 35χρονος είχε διαθέσει ολόκληρο τον μισθό του για να αγοράσει τα υλικά και να ράψει τη σημαία, την οποία μετέφερε ο ίδιος με τους φίλους του σε πολλές εθνικές εκδηλώσεις.

Τον περασμένο Φεβρουάριο, στο συλλαλητήριο της Αθήνας για τη Μακεδονία κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, η τηλεόραση του ΣΚΑΙ είχε μεταδώσει live πλάνα από τη μεταφορά της σημαίας στην πλατεία Συντάγματος, με τον άτυχο ομογενή επικεφαλής της ομάδας των συμπατριωτών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις