Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επιβάτες, δεμένοι στα καθίσματα – Τα πρώτα πλάνα του Boeing από τον βυθό
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιβάτες, δεμένοι στα καθίσματα – Τα πρώτα πλάνα του Boeing από τον βυθό

Τα πρώτα πλάνα από το αεροσκάφος της Lion Air που συνετρίβη μεταφέροντας 189 επιβάτες ανοικτά της Ιάβας τράβηξαν δύτες από την Ινδονησία στον βυθό της θάλασσας. Στα πλάνα φαίνεται το αεροσκάφος της Lion Air να έχει γίνει χίλια κομμάτια. Οι δύτες χρειάστηκε να σκάψουν στον βυθό και να ψάξουν ανάμεσα στα συντρίμμια προκειμένου να βρουν […]

Τα πρώτα πλάνα από το αεροσκάφος της Lion Air που συνετρίβη μεταφέροντας 189 επιβάτες ανοικτά της Ιάβας τράβηξαν δύτες από την Ινδονησία στον βυθό της θάλασσας.

Στα πλάνα φαίνεται το αεροσκάφος της Lion Air να έχει γίνει χίλια κομμάτια.

Οι δύτες χρειάστηκε να σκάψουν στον βυθό και να ψάξουν ανάμεσα στα συντρίμμια προκειμένου να βρουν το μαύρο κουτί.

«Μόνο μικρά μέρη του αεροσκάφους έχουν βρεθεί, ενώ μετά την εύρεση του μαύρου κουτιού η έρευνα στον βυθό θα σταματήσει», ανέφερε δύτης.

Το συγκλονιστικό είναι πως εκτός από το μαύρο κουτί, οι δύτες εντόπισαν δεμένους στα καθίσματά τους μερικούς εκ των 189 άτυχων επιβαινόντων στο αεροσκάφος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι σοροί βρέθηκαν ανάμεσα σε λαμαρίνες.

Οι αρχές της Ινδονησίας εξακολουθούν, πάντως, να έχουν άγνοια για το τι προκάλεσε τη συντριβή του αεροσκάφους κι ελπίζουν το μαύρο κουτί να δώσει κάποιες απαντήσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις