Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κόντρα ΥΠΕΞ – Κουμουτσάκου με φόντο τις διώξεις στο υπουργείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κόντρα ΥΠΕΞ – Κουμουτσάκου με φόντο τις διώξεις στο υπουργείο

«Γκρίζα ατμόσφαιρα, περίεργες μεθοδεύσεις και οσμή διώξεων απόψε στο @GreeceMFA Το καθεστώς Κοτζιά επιμένει. Πόσο ακόμα;».  Αυτή είναι η χθεσινοβραδινή ανάρτηση στο twitter, του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας του ΥΠΕΞ. Γρίζα ατμόσφαιρα, περίεργες μεθοδεύσεις και οσμή διώξεων απόψε στο @GreeceMFA Το καθεστώς Κοτζιά επιμένει.Πόσο ακόμα; — Giorgos Koumoutsakos (@GKoumoutsakos) […]

«Γκρίζα ατμόσφαιρα, περίεργες μεθοδεύσεις και οσμή διώξεων απόψε στο @GreeceMFA Το καθεστώς Κοτζιά επιμένει. Πόσο ακόμα;». 

Αυτή είναι η χθεσινοβραδινή ανάρτηση στο twitter, του τομεάρχη Εξωτερικών της ΝΔ, Γιώργου Κουμουτσάκου, όσον αφορά στον τρόπο λειτουργίας του ΥΠΕΞ.

Απάντηση του υπουργείου Εξωτερικών 

«Γκρίζα είναι τα κατάλοιπα της διακυβέρνησης ΝΔ, που αφήνει πίσω του το υπουργείο Εξωτερικών. Δεν πρόκειται να ακολουθήσουμε τον κ. Κουμουτσάκο στον ολισθηρό δρόμο της δημιουργίας εντυπώσεων, της λάσπης και της κατασυκοφάντησης που έχει επιλέξει, για να τα συγκαλύψει», απαντούν σήμερα κύκλοι του υπουργείου Εξωτερικών, στον κ. Κουμουτσάκο. 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις