Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το μήνυμα του Σκάι μετά τη δολοφονία συζύγου παίκτριας (vid)
LIFESTYLE

Το μήνυμα του Σκάι μετά τη δολοφονία συζύγου παίκτριας (vid)

Η δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μπροστά στο σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης (31/10/2018) έχει προκαλέσει σοκ. Ο Eλληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που θα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι μόδας My style rocks, Βικτώρια Καρύδα ήταν […]

Η δολοφονία του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή μπροστά στο σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας το βράδυ της Τετάρτης (31/10/2018) έχει προκαλέσει σοκ.

Ο Eλληνοαυστραλός επιχειρηματίας εκτελέστηκε την ώρα που θα παιδιά του ήταν μέσα στο σπίτι και η σύζυγός του, το γνωστό μοντέλο και παίκτρια του ριάλιτι μόδας My style rocks, Βικτώρια Καρύδα ήταν σε επίδειξη μόδας και έμαθε το τραγικό περιστατικό. 

Στο προγραμματισμένο για σήμερα επεισόδιο του My style rocks εμφανίστηκε κρόουλ στην έναρξη του επεισοδίου που διευκρίνιζε πως:  

 «Τα γυρίσματα του σημερινού επεισοδίου πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες». Εξηγώντας με αυτό τον τρόπο την εμφάνιση της Βικτώριας Καρύδα στα επεισόδια καθώς και όσα τυχόν ειπωθούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις