Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σε εξέλιξη οι έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.
ΕΛΛΑΔΑ

Σε εξέλιξη οι έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.

Ξεκίνησαν, όπως είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί με την υπογραφή σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ.  Η σύνθεση στην κορυφή της ιεραρχίας της ΕΛ.ΑΣ. (αντιστράτηγοι) παραμένει ως είχε, εξέλιξη που αποδίδεται σε ζυμώσεις και διεργασίες στο παρασκήνιο.  Στο πλαίσιο διεξαγωγής των κρίσεων θα προαχθεί ένας υποστράτηγος για […]


Ξεκίνησαν, όπως είχε ουσιαστικά προαναγγελθεί με την υπογραφή σχετικού Προεδρικού Διατάγματος και τη δημοσίευσή του στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, οι έκτακτες κρίσεις στην ΕΛ.ΑΣ. 

Η σύνθεση στην κορυφή της ιεραρχίας της ΕΛ.ΑΣ. (αντιστράτηγοι) παραμένει ως είχε, εξέλιξη που αποδίδεται σε ζυμώσεις και διεργασίες στο παρασκήνιο. 

Στο πλαίσιο διεξαγωγής των κρίσεων θα προαχθεί ένας υποστράτηγος για να καλυφθεί η κενή θέση αντιστράτηγου που είχε δημιουργηθεί μετά την παραίτηση του πρώην αρχηγού Κων. Τσουβάλα και την προαγωγή του Αριστείδη Ανδρικόπουλου από τη θέση του υπαρχηγού στο τιμόνι της ΕΛ.ΑΣ. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι «υπό την Προεδρία του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγου Αριστείδη Ανδρικόπουλου και τη συμμετοχή δύο Αντιστρατήγων του Στρατού Ξηράς, συνεδρίασε το Συμβούλιο Κρίσης Αντιστρατήγων Αστυνομίας και έκρινε ως διατηρητέους τους Αντιστράτηγους Μιχαήλ Καραμαλάκη, Ζαχαρούλα Τσιριγώτη, Xρήστο Δραγατάκη, Ανδρέα Αποστολόπουλο. 

Οι κρίσεις θα συνεχιστούν με την κρίση των Υποστρατήγων Αστυνομίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις