Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διακινητής ταχυδρομούσε μεγάλες ποσότητες χασίς… στον εαυτό του
ΕΛΛΑΔΑ

Διακινητής ταχυδρομούσε μεγάλες ποσότητες χασίς… στον εαυτό του

51χρονος διακινητής ταξίδευε στην Αττική, αγόραζε σημαντικές ποσότητες χασίς, τις τοποθετούσε σε δέμα και το έστελνε μέσω μεταφορικής εταιρείας στον… εαυτό του στη Λέσβο! Δεν άργησε όμως να γίνει αντιληπτός από την Bess, το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης. Το σκυλί εντόπισε το δέμα που περιείχε οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι […]

51χρονος διακινητής ταξίδευε στην Αττική, αγόραζε σημαντικές ποσότητες χασίς, τις τοποθετούσε σε δέμα και το έστελνε μέσω μεταφορικής εταιρείας στον… εαυτό του στη Λέσβο!

Δεν άργησε όμως να γίνει αντιληπτός από την Bess, το εκπαιδευμένο λυκόσκυλο της Δίωξης Ναρκωτικών Μυτιλήνης.

Το σκυλί εντόπισε το δέμα που περιείχε οκτώ συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους έξι κιλών και 600 γραμμαρίων κι έτσι ο αποστολέας- παραλήπτης συνελήφθη.

Στην κατοχή του κατασχέθηκαν άλλα 5,5 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και δύο κινητά.

Στην πορεία της έρευνας, αποκαλύφθηκε ότι πριν από περίπου ενάμισι μήνα ο 51χρονος είχε ταχυδρομήσει από την Αττική προς τον εαυτό του άλλα ένα δέμα με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους επτά κιλών και 130 γραμμαρίων.

Η προανάκριση εξετάζει αν έκανε και άλλες αποστολές δεμάτων στο παρελθόν, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης του άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για προμήθεια, μεταφορά, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις