Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ένα αυτοκίνητο γεμάτο… παραισθήσεις, του Πέτρου Καρσιώτη
ΕΛΛΑΔΑ

Ένα αυτοκίνητο γεμάτο… παραισθήσεις, του Πέτρου Καρσιώτη

Του Πέτρου Καρσιώτη Πάνω σε είκοσι κιλά… παραισθήσεις, κάθονταν, όσοι έμπαιναν σε αυτοκίνητο με ειδικές κρύπτες, το οποίο οι αστυνομικοί σταμάτησαν για εξέταση στη Θεσπρωτία. Σε διαμορφωμένη κρύπτη, ακριβώς κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών, μεταφέρονταν από τον 63χρονο οδηγό είκοσι κιλά και 846 γραμμάρια κάνναβης. Ο 63χρονος μεταφορέας των ναρκωτικών, έπεσε στο […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Πάνω σε είκοσι κιλά… παραισθήσεις, κάθονταν, όσοι έμπαιναν σε αυτοκίνητο με ειδικές κρύπτες, το οποίο οι αστυνομικοί σταμάτησαν για εξέταση στη Θεσπρωτία.

Σε διαμορφωμένη κρύπτη, ακριβώς κάτω από το χώρο της καμπίνας των επιβατών, μεταφέρονταν από τον 63χρονο οδηγό είκοσι κιλά και 846 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 63χρονος μεταφορέας των ναρκωτικών, έπεσε στο μπλόκο των αστυνομικών ενώ οδηγούσε στην περιοχή της Δάφνης Θεσπρωτίας.

Στην έρευνα που ακολούθησε στο αυτοκίνητο, βρέθηκαν σαράντα δέματα με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους είκοσι κιλών και 846 γραμμαρίων.

Συνολικά κατασχέθηκαν:

  • 20- κιλά και -846- γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,
  • το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 63χρονου συλληφθέντα,
  • ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο 63χρονος δράστης, σημειώνει η Αστυνομία, έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αρχές, για υπόθεση μεταφοράς παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας και του έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις