Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / “Γάζωσαν” επιχειρηματία, σύζυγο παίκτριας ριάλιτι (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

“Γάζωσαν” επιχειρηματία, σύζυγο παίκτριας ριάλιτι (pics-vid)

Νεκρός από σφαίρες άγνωστων δραστών έπεσε 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις 20:30, της Τετάρτης στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας. O επιχειρηματίας, έκλεισε πίσω του τη βαριά πόρτα της πολυτελούς κατοικίας και επιβιβάστηκε στο μικρό Smart. Το μυαλό του ήταν στη νέα του επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας […]

Νεκρός από σφαίρες άγνωστων δραστών έπεσε 46χρονος Ελληνοαυστραλός επιχειρηματίας, ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του, λίγο μετά τις 20:30, της Τετάρτης στην οδό Τροίας, στο Πανόραμα της Βούλας.

O επιχειρηματίας, έκλεισε πίσω του τη βαριά πόρτα της πολυτελούς κατοικίας και επιβιβάστηκε στο μικρό Smart. Το μυαλό του ήταν στη νέα του επιχείρηση παροχής υπηρεσιών ασφαλείας στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, της οποίας τα εγκαίνια είχε προγραμματίσει για το ίδιο βράδυ.

Τότε, δέχθηκε τουλάχιστον 4 σφαίρες από πυροβόλο όπλο, στο στήθος και την πλάτη, που τον τραυμάτισαν θανάσιμα.

Ο 46χρονος, που είχε συλληφθεί για υποθέσεις ναρκωτικών στην Ελλάδα, αλλά και την Αυστραλία, προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητό του μόλις δέχθηκε τις πρώτες σφαίρες, ενώ οι δράστες τον πυροβόλησαν ξανά.

Ήταν γνωστός με το προσωνύμιο «Αυστραλός» και φέρεται να είχε μετοχές σε εταιρεία security στην Καλλιθέα.

Ο πολιτικός που εργάζονταν στην εταιρεία του

Στην εν λόγω εταιρεία, φήμες ήθελαν να εργαζόταν μια περίοδο, πασίγνωστος πρώην πολιτικός άνδρας. Μάλιστα, στον εν λόγω πολιτικό, φέρεται να είχε διατεθεί εταιρικό αυτοκίνητο, ένα θηριώδες Range Rover το οποίο ο πολιτικός δεν επέστρεψε ποτέ, ούτε όταν αποχώρησε από την εταιρεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες το θύμα είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών τόσο στην Αυστραλία όσο και στην Ελλάδα.

Ο επιχειρηματίας φέρεται να είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών το 2005, να του έχουν «χρεώσει» περίεργες απόπειρες δολοφονίας το 2009 αλλά και συμμετοχή σε θερμά επεισόδια που έλαβαν χώρα σε Αυστραλία, Αγγλία και Μύκονο.

Μάλιστα με αυτές τις κινηματογραφικού τύπου ιστορίες είχαν ασχοληθεί επανειλημμένως τα αυστραλιανά ΜΜΕ. Το 2010 η Daily Telegraph κάνει εκτενή αναφορά και σε ένα άγριο επεισόδιο στα VIP τραπέζια του club Paradise στη Μυκονο οπου σε event του dj Eric Morillo ο «Αυστραλός» και ένας παλιός συνέταιρος του επαιξαν άγριο ξημέρωμα μπουνιές, σηκώνοντας το μαγαζι στο πόδι.

voula__andras_mesa3

Σύζυγος μοντέλου, παίκτριας ριάλιτι

Ο 46χρονος ήταν επίσης σύζυγος γνωστού μοντέλου με τηλεοπτική παρουσία εσχάτως σε ριάλιτι μόδας.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Μύκονο, πριν δύο χρόνια, και απέκτησε δύο παιδιά. Το μοντέλο με αρκετούς τίτλους ομορφιάς έχει διαγράψει λαμπρή καριέρα, δουλεύοντας σε Ελλάδα, Ιταλία, Ελβετία, Ισραήλ και Γερμανία.

Η ΕΛΑΣ εξετάζει το κατά πόσον το αποψινό χτύπημα συνδέεται με τη «μαφιόζικη» επίθεση στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά κατά «νονού» της νύχτας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις