Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κουμουτσάκος για θάνατο Κατσίφα: “Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κουμουτσάκος για θάνατο Κατσίφα: “Τώρα πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί”

Για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, μίλησε ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξή του στο «Θέμα 104,6». Όπως ανέφερε, «αυτή την στιγμή πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, δεν χρειάζεται περισσότερη ένταση. Αυτά που έπρεπε να γίνουν, έχουν γίνει με την σύσσωμη στήριξη της αντιπολίτευση». Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, χαρακτήρισε, επίσης, «απαράδεχτο» το […]

Για τον θάνατο του Κωνσταντίνου Κατσίφα, μίλησε ο Τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, σε συνέντευξή του στο «Θέμα 104,6».

Όπως ανέφερε, «αυτή την στιγμή πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, δεν χρειάζεται περισσότερη ένταση. Αυτά που έπρεπε να γίνουν, έχουν γίνει με την σύσσωμη στήριξη της αντιπολίτευση».

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, χαρακτήρισε, επίσης, «απαράδεχτο» το Tweet του Αλβανού πρωθυπουργού Έντι Ράμα, τις πρώτες ώρες μετά το τραγικό περιστατικό.

Όπως είπε «οι Ελληνοαλβανικές σχέσεις είναι σαν τον υδράργυρο. Εύκολα ψύχονται και εύκολα θερμαίνονται».

«Αυτό που έγινε, ότι έγινε το διάβημα, ότι ζητήθηκαν εξηγήσεις, ήταν αυτό που έπρεπε να γίνει. Σε μια ανακοίνωσή μας που έγινε σκόπιμα πολύ γρήγορα, είχε αυτό το σκοπό», ανέφερε.

Ο Γιώργος Κουμουτσάκος, επανέλαβε τέλος την ανάγκη να δοθεί στην δημοσιότητα η επιστολή παραίτησης του Νίκου Κοτζιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις