Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Πώς θα φτιάξεις το πιο μαγευτικό φθινοπωρινό μπαλκόνι
PLUS

Πώς θα φτιάξεις το πιο μαγευτικό φθινοπωρινό μπαλκόνι

Ιδού πως θα μεταμορφώσεις το μπαλκόνι σου μετατρέποντας στο σε μια χουχουλιάρικη γωνιά από την οποία δε θα ξεκολλάς! Παραθέτουμε μερικές προτάσεις για να δεις πώς θες να διαμορφώσεις το χώρο σου μεταμορφώνοντας τον στο αγαπημένο σου φθινοπωρινό καταφύγιο.  Ένα μικρό χαλάκι θα ζεστάνει αρκετά το μπαλκόνι σου τουλάχιστον οπτικά ενώ θα χαρίσει αρκετά στη […]

Ιδού πως θα μεταμορφώσεις το μπαλκόνι σου μετατρέποντας στο σε μια χουχουλιάρικη γωνιά από την οποία δε θα ξεκολλάς!

Παραθέτουμε μερικές προτάσεις για να δεις πώς θες να διαμορφώσεις το χώρο σου μεταμορφώνοντας τον στο αγαπημένο σου φθινοπωρινό καταφύγιο. 

Ένα μικρό χαλάκι θα ζεστάνει αρκετά το μπαλκόνι σου τουλάχιστον οπτικά ενώ θα χαρίσει αρκετά στη συνολική φθινοπωρινή εικόνα που θέλεις να δώσεις. Επέλεξε καθημερινά χαλιά κυρίως υφαντά, σε γήινες αποχρώσεις που θα ταυτίζονται ιδανικά με τον περιβάλλοντα χώρο. Απέφυγε έντονα χρώματα.

Αν επιλέξεις τις σωστές καλλιέργειες, το μπαλκόνι μπορεί να μεταμορφωθεί σε παράδεισο. Πρόκειται για την ιδανική εποχή για να φυτέψεις  βολβούς όπως τουλίπες, νάρκισσους, υάκινθους, ζουμπούλια φρέζες, ανεμώνες τα οποία θα απολαμβάνουμε σταδιακά να μεγαλώνουν και μέχρι την άνοιξη να ανθίζουν.

Τι λες για ξερά φθινοπωρινά φύλλα;

Ρόδια, καρπούς, βελανίδια, κάστανα, καρύδια, κουκουνάρια, στάχυα και κλαδιά, κι οτιδήποτε άλλο σε εμπνέει και σου θυμίζει  φθινόπωρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να πετύχεις την απόλυτη φθινοπωρινή ατμόσφαιρα.  Συνθέσεις από ξύλα κανέλας και ξερά φύλλα που κρύβουν το πράσινο του καλοκαιριού και το καφέ του φθινοπώρου ενώ στεφάνια από παρόμοια υλικά μπορούν να κοσμούν το τραπεζάκι της βεράντας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις