Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Το Jason Αντιγόνη αλλάζει look και δεν… αναγνωρίζεται (pic)
LIFESTYLE

Το Jason Αντιγόνη αλλάζει look και δεν… αναγνωρίζεται (pic)

Tο Τζέισον Αντιγόνη, το θυμόμαστε στη Βουλή με κατακόκκινο φόρεμα στη συζήτηση του νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να υιοθετήσουν παιδί.  Έκτοτε έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της επικαιρότητας έχοντας στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα και προκαλώντας αίσθηση με τις δηλώσεις και τη στάση ζωής του.  Με […]

Tο Τζέισον Αντιγόνη, το θυμόμαστε στη Βουλή με κατακόκκινο φόρεμα στη συζήτηση του νομοσχεδίου που δίνει τη δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης να υιοθετήσουν παιδί. 

Έκτοτε έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον της επικαιρότητας έχοντας στρέψει πάνω του όλα τα βλέμματα και προκαλώντας αίσθηση με τις δηλώσεις και τη στάση ζωής του. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΖΕΙΣΟΝ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Με τις απόψεις του άναψε συχνά φωτιές, είτε μιλάμε για το σύμφωνο συμβίωσης, είτε για την υιοθεσία, είτε για το σεξουαλικό προσανατολισμό του καθενός.  

Πολύ πρόσφατα, τόλμησε μια τεράστια αλλαγή στην εμφάνιση και έγινε πραγματικά αγνώριστο. Η πλούσια καστανόξανθη κόμη έφυγε και έδωσε τη θέση της σε ένα κοντοκουρεμένο μαλλί, το μουσάκι τριμαρίστηκε και τα ενδυματολογικό στυλ άλλαξε. 

Αυτός ο νεαρός που βλέπετε στη φωτό δεν είναι άλλο από το Jason Αντιγόνη. Που όπως ανέφερε σε ανάρτησή του στο Instagram έκανε την αλλαγή για καλό σκοπό, για να κάνει δωρεά τα μαλλιά του. Και αν μη τι άλλο, στην προκειμένη για καμία αντιπαράθεση δεν έχει θέση.

View this post on Instagram

Τα μαλλιά μου θα γίνουν δωρεά.

A post shared by Jason Antigone Dane (@jasonantigonedane) on

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις