Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό – Κράτησαν το κεφάλι του ενθύμιο (pics+vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Πατέρας και γιος σκότωσαν και έφαγαν αστυνομικό – Κράτησαν το κεφάλι του ενθύμιο (pics+vid)

Οι αστυνομικές αρχές στη Σαλτόβκα στην Ουκρανία, έψαχναν απεγνωσμένα έναν 45χρονο συνάδελφο τους που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες. Αρχικά πίστευαν ότι ήταν άρρωστος αλλά όταν εμφανίσθηκε η γυναίκα του στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση του ύστερα από μια ημέρα, όλα άλλαξαν. Τα ίχνη του αστυνομικού από την τελευταία φορά που έδωσε το […]

Οι αστυνομικές αρχές στη Σαλτόβκα στην Ουκρανία, έψαχναν απεγνωσμένα έναν 45χρονο συνάδελφο τους που είχε εξαφανιστεί εδώ και μέρες.

Αρχικά πίστευαν ότι ήταν άρρωστος αλλά όταν εμφανίσθηκε η γυναίκα του στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνιση του ύστερα από μια ημέρα, όλα άλλαξαν.

Τα ίχνη του αστυνομικού από την τελευταία φορά που έδωσε το στίγμα του, τους οδήγησαν σε μια εργατική πολυκατοικία.

Εκεί άρχισαν να ερευνούν διαμέρισμα μέχρι που βρέθηκαν σε μια δυσάρεστη έκπληξη.

Στο κελάρι βρήκαν ένα χάρτινο κουτί και μέσα το κεφάλι του συναδέλφου τους να τους κοιτάει με ανοιχτά τα μάτια. Εντόπισαν σε ποιον ανήκει το κελάρι και εισέβαλαν στο σπίτι του.

Αμέσως συνέλαβαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος μαζί με τον γιο του και τους προσήγαγαν για ανάκριση. Εκεί ο 20χρονος γιος έσπασε και τα ομολόγησε όλα.

Παραδέχτηκε ότι δολοφόνησαν τον αστυνομικό, τον πήγαν σπίτι, τον έκοψαν κομματάκι κομματάκι με ένα κουζινομάχαιρο και ο πατέρας του έβρασε το κρέας του και τον έφαγαν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις