Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κατέθεσαν στην ΕΛ.ΑΣ. οι γονείς του Κατσίφα – Το μυστήριο με το κινητό του
ΕΛΛΑΔΑ

Κατέθεσαν στην ΕΛ.ΑΣ. οι γονείς του Κατσίφα – Το μυστήριο με το κινητό του

Κάτω από άκρα μυστικότητα έφθασαν στη χώρα μας το βράδυ της Δευτέρας, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, προκειμένουν να καταθέσουν στην ελληνική αστυνομία. Σύμφωνα με το «Έθνος», η κατάθεση των γονέων του Κωνσταντίνου Κατσίφα έγινε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, Αργύρης Δημόπουλος. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, […]

Κάτω από άκρα μυστικότητα έφθασαν στη χώρα μας το βράδυ της Δευτέρας, οι γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα, προκειμένουν να καταθέσουν στην ελληνική αστυνομία.

Σύμφωνα με το «Έθνος», η κατάθεση των γονέων του Κωνσταντίνου Κατσίφα έγινε στο πλαίσιο της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε διατάξει ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Εφετών Ιωαννίνων, Αργύρης Δημόπουλος.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι γονείς του 35χρονου ομογενούς επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο συγγενικού τους προσώπου και μετέβησαν στην Κακαβιά.

Η κατάθεση δόθηκε σε ειδικό χώρο σε τρεις αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ.

Οι γονείς του 35χρονου κατέθεσαν ότι ο γιος τους είχε διπλή υπηκοότητα και ότι ήταν εγγεγραμμένος στα δημοτολόγια του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, ενώ για το περιστατικό δήλωσαν ότι δεν γνώριζαν κάτι, καθώς δεν ήταν παρόντες.

Οι δύο αυτές καταθέσεις προστέθηκαν στον φάκελο της δικογραφίας που άνοιξαν οι ελληνικές Αρχές, οι οποίες διερευνούν, μετά την εντολή του εισαγγελέα Αργύρη Δημόπουλου, εάν στοιχειοθετείται το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση εις βάρος των Αλβανών αστυνομικών. Ο φάκελος της υπόθεσης εστάλη χθες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας.

Αυτό που παραμένει μυστήριο είναι το τι απέγινε το κινητό τηλέφωνο του 35χρονου, το οποίο δεν έχει ακόμα βρεθεί, χωρίς να αποκλείεται να έχει κατασχεθεί από τις αλβανικές αστυνομικές Αρχές.

Οι γονείς του και οι αδελφές του έχουν κάνει νομικές ενέργειες προς την Εισαγγελία Τιράνων να τους παραδοθεί, αν βρίσκεται στον φάκελο της σχετικής δικογραφίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις