Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Κυριακάτικη ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Κυριακάτικη ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης

Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute προγραμματίζουν μία επίσκεψη στην Ακρόπολη, περιήγηση που πέρα από τους επισκέπτες θα πρέπει να κάνει και ο κάθε κάτοικος αυτής της πόλης.  Μια ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για να γνωρίσουμε από κοντά τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της κλασικής περιόδου με κύριο εμπνευστή τους […]

Tο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης και το Greek Cultural Institute προγραμματίζουν μία επίσκεψη στην Ακρόπολη, περιήγηση που πέρα από τους επισκέπτες θα πρέπει να κάνει και ο κάθε κάτοικος αυτής της πόλης. 

Μια ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης για να γνωρίσουμε από κοντά τα σπουδαιότερα αριστουργήματα της κλασικής περιόδου με κύριο εμπνευστή τους τον Περικλή.

Τα Προπύλαια, ο ναός της Αθηνάς Νίκης, το Ερέχθειο και φυσικά ο Παρθενώνας. Παρακάτω το Ωδείο του Ηρώδου Αττικού, το θέατρο του Διονύσου, το Ασκληπιείο, η στοά του Ευμένους, μάς αποκαλύπτουν τον ρόλο τους στην αρχαία Αθήνα και σε συνδυασμό με την πανοραμική θέα της σύγχρονης πόλης, μαθαίνουμε την ιστορία της.

Το ραντεβού

Κυριακή 4 Νοεμβρίου, 11:00

Αφετηρία: Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Διάρκεια Ξενάγησης: 1, 5 ώρες

Συνολική Διάρκεια Δράσης: 2 ώρες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις