Είναι ο Μπολσονάρο ο “Τραμπ των τροπικών;” – Ο Λευκός Οίκος απαντά (vid)

ΚΟΣΜΟΣ

Είναι ο Μπολσονάρο ο “Τραμπ των τροπικών;” – Ο Λευκός Οίκος απαντά (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρο είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, θαυμαστής του Αμερικανού προέδρου και με παρόμοιες φιλοδοξίες, αποκτά ολοένα και περισσότερα παρατσούκλια. Αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι πως ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας είναι ο «Τραμπ των Τροπικών». Πώς το βλέπουν όμως στον Λευκό Οίκο; Η Σάρα Σάντερς ρωτήθηκε για αυτό […]

30.10.2018 | 10:17

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρο είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, θαυμαστής του Αμερικανού προέδρου και με παρόμοιες φιλοδοξίες, αποκτά ολοένα και περισσότερα παρατσούκλια.

Αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι πως ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας είναι ο «Τραμπ των Τροπικών». Πώς το βλέπουν όμως στον Λευκό Οίκο;

Η Σάρα Σάντερς ρωτήθηκε για αυτό και δεν κατάφερε να συγκρατήσει το χαμόγελό της. «Υπάρχει μόνο ένας Ντόναλντ Τραμπ κατά την άποψή μου», απάντησε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Τη σύγκριση την είχε τροφοδοτήσει ο ίδιος ο Μπολσονάρο, ο οποίος συνηθίζει τις προκλητικές δηλώσεις, όπως και ο Αμερικανός πρόεδρος.

Πρόσφατα, ο Βραζιλιάνος δήλωσε θαυμαστής του σχεδίου Τραμπ, καθώς «εκείνος θέλει μια μεγάλη Αμερική, εγώ θέλω μια μεγάλη Βραζιλία», ενώ είχε προσθέσει ότι οι απόψεις τους ταυτίζονται στο μεταναστευτικό.

Exit mobile version