Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Είναι ο Μπολσονάρο ο “Τραμπ των τροπικών;” – Ο Λευκός Οίκος απαντά (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Είναι ο Μπολσονάρο ο “Τραμπ των τροπικών;” – Ο Λευκός Οίκος απαντά (vid)

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρο είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας. Ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, θαυμαστής του Αμερικανού προέδρου και με παρόμοιες φιλοδοξίες, αποκτά ολοένα και περισσότερα παρατσούκλια. Αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι πως ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας είναι ο «Τραμπ των Τροπικών». Πώς το βλέπουν όμως στον Λευκό Οίκο; Η Σάρα Σάντερς ρωτήθηκε για αυτό […]

Ο Ζαΐχ Μπολσονάρο είναι από τα πρόσωπα της επικαιρότητας.

Ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας, θαυμαστής του Αμερικανού προέδρου και με παρόμοιες φιλοδοξίες, αποκτά ολοένα και περισσότερα παρατσούκλια.

Αυτό που ακούγεται περισσότερο είναι πως ο νέος πρόεδρος της Βραζιλίας είναι ο «Τραμπ των Τροπικών». Πώς το βλέπουν όμως στον Λευκό Οίκο;

Η Σάρα Σάντερς ρωτήθηκε για αυτό και δεν κατάφερε να συγκρατήσει το χαμόγελό της. «Υπάρχει μόνο ένας Ντόναλντ Τραμπ κατά την άποψή μου», απάντησε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου.

Τη σύγκριση την είχε τροφοδοτήσει ο ίδιος ο Μπολσονάρο, ο οποίος συνηθίζει τις προκλητικές δηλώσεις, όπως και ο Αμερικανός πρόεδρος.

Πρόσφατα, ο Βραζιλιάνος δήλωσε θαυμαστής του σχεδίου Τραμπ, καθώς «εκείνος θέλει μια μεγάλη Αμερική, εγώ θέλω μια μεγάλη Βραζιλία», ενώ είχε προσθέσει ότι οι απόψεις τους ταυτίζονται στο μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις