Το συγκινητικό γράμμα 17χρονης με λευχαιμία σε νεόνυμφο ζευγάρι (pics)

ΕΛΛΑΔΑ

Το συγκινητικό γράμμα 17χρονης με λευχαιμία σε νεόνυμφο ζευγάρι (pics)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: l.a.ntokas

Ζευγάρι δώρισε τα χρήματα που θα ξόδευε για μπομπονιέρες στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ. Η κίνηση αυτή «άγγιξε» τις ευαίσθητες ψυχές των μικρών παιδιών, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, τα οποία αποφάσισαν να χαρίσουν στους νεόνυμφους ζωγραφιές που έφτιαξαν, ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ». Η 17χρονη Δήμητρα, η οποία πάσχει από λευχαιμία, ήθελε όμως να τους […]

30.10.2018 | 15:44

Ζευγάρι δώρισε τα χρήματα που θα ξόδευε για μπομπονιέρες στην Κλινική Αιματολογίας-Ογκολογίας Παίδων του ΠΑΓΝΗ.

Η κίνηση αυτή «άγγιξε» τις ευαίσθητες ψυχές των μικρών παιδιών, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο, τα οποία αποφάσισαν να χαρίσουν στους νεόνυμφους ζωγραφιές που έφτιαξαν, ως ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

Η 17χρονη Δήμητρα, η οποία πάσχει από λευχαιμία, ήθελε όμως να τους στείλει και ένα γράμμα στο οποίο αποτυπώνονται τα συναισθήματα της και οι σκέψεις της.

Και αυτό έκανε, προκαλώντας συγκίνηση στους πάντες.

Το γράμμα:

«Ονομάζομαι Δήμητρα, είμαι 17 ετών και αυτή η κλινική είναι το δεύτερο σπίτι μου από τα μέσα του Αυγούστου όταν νόσησα από λευχαιμία.

Μέχρι πριν λίγο καιρό, όταν άκουγα σε γάμους και βαφτίσεις ότι αφιέρωναν κάποιο χρηματικό ποσό σε τέτοιους είδους ιδρύματα δεν μπορούσαν καταλάβω τι αξία είχε! Όμως τώρα μπορώ! Και είναι πραγματικά μια κίνηση ανεκτίμητης αξίας.

Σας ευχαριστούμε πολύ που δίνετε την ευκαιρία στην κλινική να κάνει κάτι ακόμη καλύτερο για μας τους μικρούς μαχητές της ζωής!

Σας εύχομαι ολόψυχα να ζήσετε ευτυχισμένοι και να δείτε το αγγελούδι σα να μεγαλώνει με πολλά χαμόγελα και ΥΓΕΙΑ γιατί τελικά αυτό αξίζει!

Με εκτίμηση

Δήμητρα»

Exit mobile version