Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκαν οι δράστες της δολοφονίας στα Εξάρχεια – Η σχέση τους με το θύμα
ΕΛΛΑΔΑ

Βρέθηκαν οι δράστες της δολοφονίας στα Εξάρχεια – Η σχέση τους με το θύμα

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 34 ετών ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της δολοφονίας ενός 23χρονου τον περασμένο Απρίλιο έξω από καφετέρια στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι δύο αλλοδαποί μαχαίρωσαν θανάσιμα τον 23χρονο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς». Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πίσω από […]

dias-elas.jpg

Δύο αλλοδαποί ηλικίας 27 και 34 ετών ταυτοποιήθηκαν ως οι δράστες της δολοφονίας ενός 23χρονου τον περασμένο Απρίλιο έξω από καφετέρια στην οδό Θεμιστοκλέους στα Εξάρχεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ οι δύο αλλοδαποί μαχαίρωσαν θανάσιμα τον 23χρονο, ο οποίος στη συνέχεια μεταφέρθηκε νεκρός στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς».

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι πίσω από το φονικό βρίσκονται οικονομικές διαφορές που είχε το θύμα με τους δύο δράστες μετά από αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, η υπόθεση παραπέμφθηκε για κυρία ανάκριση και σε βάρος των κατηγορουμένων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις