Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Το “χαστούκι” στη Ρεάλ έφερε και την απόλυση του Λοπετέγκι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Το “χαστούκι” στη Ρεάλ έφερε και την απόλυση του Λοπετέγκι

Μετά τη συντριβή στο clasico από την Μπαρτσελόνα, η απομάκρυνση του Τζούλεν Λοπετέγκι από την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν δεδομένη Ο Βάσκος προπονητής είναι παρελθόν και πλέον στον πάγκο της «βασίλισσας» θα κάθεται ο Σαντιάγκο Σολάρι. «Το Δ.Σ της Ρεάλ συνεδρίασε την 29η Οκτωβρίου και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του Τζούλεν Λοπετέγκι με την ομάδα. Αυτή η […]

Μετά τη συντριβή στο clasico από την Μπαρτσελόνα, η απομάκρυνση του Τζούλεν Λοπετέγκι από την Ρεάλ Μαδρίτης ήταν δεδομένη

Ο Βάσκος προπονητής είναι παρελθόν και πλέον στον πάγκο της «βασίλισσας» θα κάθεται ο Σαντιάγκο Σολάρι.

«Το Δ.Σ της Ρεάλ συνεδρίασε την 29η Οκτωβρίου και συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του Τζούλεν Λοπετέγκι με την ομάδα. Αυτή η απόφαση λήφθηκε με τη μέγιστη υπευθυνότητα με σκοπό ν’ αλλάξει η δυναμική της ομάδας, τη στιγμή που είναι εφικτοί οι στόχοι της σεζόν.

Το Δ.Σ αντιλαμβάνεται ότι υπάρχει μεγάλη δυσαναλογία ανάμεσα στην ποιότητα της ομάδας που έχει οκτώ υποψήφιος για τη “Χρυσή Μπάλα” και τα χωρίς προηγούμενο στην ιστορία της ομάδας αποτελέσματα μέχρι τώρα.

Η ομάδα ευχαριστεί τον Τζούλεν Λοπετέγκι και το τεχνικό του επιτελείο για την προσπάθεια και τη δουλειά και τους εύχεται το καλύτερο για την καριέρα τους. Αντικαθίσταται προσωρινά από τον Σαντιάγκο Σολάρι, ο οποίος αναλαμβάνει την πρώτη ομάδα από το πρωί της Τρίτης», σημειώνει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις