Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η Άγκυρα για την άδεια Κουφοντίνα: Ασέβεια στη μνήμη των θυμάτων
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Άγκυρα για την άδεια Κουφοντίνα: Ασέβεια στη μνήμη των θυμάτων

Την έντονη αντίδραση της Τουρκίας προκάλεσε η χορήγηση νέας άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα. Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδίκασε το γεγονός, επισημαίνοντας ότι αποτελεί ασέβεια στη μνήμη των θυμάτων της 17 Νοέμβρη και των οικογενειών τους. Αναλυτικά η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών:«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τη χορήγηση μίας ακόμη άδειας από τις ελληνικές αρχές στον Δημήτρη […]

Την έντονη αντίδραση της Τουρκίας προκάλεσε η χορήγηση νέας άδειας στον Δημήτρη Κουφοντίνα.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας καταδίκασε το γεγονός, επισημαίνοντας ότι αποτελεί ασέβεια στη μνήμη των θυμάτων της 17 Νοέμβρη και των οικογενειών τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών:«Καταδικάζουμε κατηγορηματικά τη χορήγηση μίας ακόμη άδειας από τις ελληνικές αρχές στον Δημήτρη Κουφοντίνα, καταδικασμένο μέλος της τρομοκρατικής οργάνωσης 17 Νοέμβρη.

Η άδεια σε έναν τρομοκράτη που αφαίρεσε τις ζωές των διπλωματών μας αποτελεί ασέβεια στη μνήμη τους και τις οικογένειές τους.

Θα θέλαμε να υπογραμμίσουμε, μια ακόμη φορά, ότι το να επιτρέπεται σε έναν διαβόητο τρομοκράτη να επωφελείται από τέτοιες διατάξεις δεν συνάδει με την καταπολέμηση της τρομοκρατίας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις