Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ο Βασάλος βρήκε… “την μητέρα των παιδιών του” – “Πληροί όλες τις προϋποθέσεις”
LIFESTYLE

Ο Βασάλος βρήκε… “την μητέρα των παιδιών του” – “Πληροί όλες τις προϋποθέσεις”

Για τη γυναίκα της ζωής του, όπως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν, μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτοντας ότι στο πρόσωπο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη βλέπει τη μητέρα των παιδιών του. «Προς το παρόν ζούμε αρμονικά σαν ζευγάρι, ο γάμος δεν επείγει εγώ είμαι 28 και η Ευρυδίκη 31, δεν μας πήραν τα χρόνια αλλά δεν είμαστε και […]

Για τη γυναίκα της ζωής του, όπως όλα μέχρι στιγμής δείχνουν, μίλησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκαλύπτοντας ότι στο πρόσωπο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη βλέπει τη μητέρα των παιδιών του.

«Προς το παρόν ζούμε αρμονικά σαν ζευγάρι, ο γάμος δεν επείγει εγώ είμαι 28 και η Ευρυδίκη 31, δεν μας πήραν τα χρόνια αλλά δεν είμαστε και μωρά παιδιά. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους, δεν χρειάζεται να πιέζουμε καταστάσεις». 

Στη συνέχεια στις δηλώσεις του στην Real είπε: «Στο πρόσωπό της βλέπω την μητέρα των παιδιών μου, η Ευρυδίκη πληροί όλες τις προϋποθέσεις. Για να είμαστε ένα χρόνο μαζί το έχω στο μυαλό μου, γιατί είναι ένα κορίτσι συνειδητοποιημένο, ξέρει τι θέλει, δεν αμφιταλαντεύεται ποτέ. Οι γονείς μου τη συμπαθούν πάρα πολύ γιατί είναι ένα άτομο πολύ φιλικό και συναισθηματικό» είπε χαρακτηριστικά.

Η γνωριμία τους ξεκίνησε στο «Survivor 1» όταν και οι δύο συμμετείχαν στο ριάλιτι επιβίωσης. Όταν το παιχνίδι τελείωσε, το ειδύλλιο τους ξεκίνησε. Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου έναν χρόνο και ήδη μένουν μαζί.  

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις