Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες από την αεροπορική τραγωδία της Ινδονησίας
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σβήνουν οι ελπίδες για επιζώντες από την αεροπορική τραγωδία της Ινδονησίας

Kαι οι 189 επιβαίνοντες του αεροσκάφους της Lion Air που κατέπεσε στα ανοικτά της Ινδονησίας σήμερα το πρωί είναι «πιθανότατα» νεκροί, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες διάσωσης.  Ανθρώπινα υπολείμματα έχουν ανασυρθεί από την περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία.  Οι διασώστες έχουν εντοπίσει «πτώματα που δεν ήταν ακέραια και έχουν περάσει πολλές ώρες […]

Kαι οι 189 επιβαίνοντες του αεροσκάφους της Lion Air που κατέπεσε στα ανοικτά της Ινδονησίας σήμερα το πρωί είναι «πιθανότατα» νεκροί, ανακοίνωσαν οι υπηρεσίες διάσωσης. 

Ανθρώπινα υπολείμματα έχουν ανασυρθεί από την περιοχή όπου συνετρίβη το αεροσκάφος, σύμφωνα με τα σωστικά συνεργεία. 

Οι διασώστες έχουν εντοπίσει «πτώματα που δεν ήταν ακέραια και έχουν περάσει πολλές ώρες (από το δυστύχημα), οπότε είναι πιθανό οι 189 άνθρωποι να είναι νεκροί», δήλωσε ο Μπάμπαγνκ Σουρίο Άτζι, εκτελεστικός διευθυντής των υπηρεσιών διάσωσης της Ινδονησίας στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου.

Έξι σάκοι με ανθρώπινα υπολείμματα έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Οι διασώστες έχουν επίσης εντοπίσει συντρίμμια, μεταξύ των οποίων και ένα κομμάτι της ουράς του αεροσκάφους με το σήμα της εταιρείας Lion Air, ρούχα, ταυτότητες, αλλά όχι το μαύρο κουτί του αεροσκάφους, επεσήμανε ο αξιωματούχος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις