Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Γέρακας: Δεν σχετίζεται με την υπόθεση Κατσίφα η άγρια συμπλοκή
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γέρακας: Δεν σχετίζεται με την υπόθεση Κατσίφα η άγρια συμπλοκή

Σε ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών για υποθέσεις ναρκωτικών φαίνεται ότι οφείλεται η αιματηρή συμπλοκή με έξι τραυματίες στο Γέρακα τα ξημερώματα της Δευτέρας. Τα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δείχνουν ότι οι ομάδες που συνεπλάκησαν ήταν «μεικτές» με συμμετοχή τόσο Ελλήνων όσο και Αλβανών. Την εκδοχή αυτή ενισχύουν και […]

Σε ξεκαθάρισμα οικονομικών διαφορών για υποθέσεις ναρκωτικών φαίνεται ότι οφείλεται η αιματηρή συμπλοκή με έξι τραυματίες στο Γέρακα τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Τα νέα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση δείχνουν ότι οι ομάδες που συνεπλάκησαν ήταν «μεικτές» με συμμετοχή τόσο Ελλήνων όσο και Αλβανών.

Την εκδοχή αυτή ενισχύουν και οι πρώτες καταθέσεις των τραυματιών που μεταφέρθηκαν σε Σισμανόγλειο και Ερυθρό Σταυρό.

Συνολικά η ΕΛΑΣ έχει προχωρήσει σε επτά συλλήψεις, των έξι τραυματιών και άλλου ενός ατόμου.

Η συμπλοκή συνέπεσε χρονικά με τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα και λόγω της εθνικότητας των τραυματιών αρχικά υπήρξε η εκτίμηση ότι οι δύο υποθέσεις σχετίζονται.

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες ψάχνουν αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί το πιστόλι που βρέθηκε και από το οποίο κατά πάσα πιθανότητα τραυματίστηκε ο ένας Έλληνας ηλικίας 22 ετών που νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Σισμανογλείου μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Σημειώνεται ότι με την υπόθεση ασχολείται η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις