Το στυλ των φρυδιών που σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη

ΓΥΝΑΙΚΑ

Το στυλ των φρυδιών που σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Νέα έρευνα έρχεται να δείξει ότι τα φρύδια μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες.  Ναι, τα πυκνά φρύδια είναι σημάδι νιότης.. H αλλαγή αντίθεσης στα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ένα από τα βασικά πράγματα που λαμβάνουν υπόψη οι άνθρωποι, όταν προσπαθούν να μαντέψουν την ηλικία μίας γυναίκας. Όσο ο ανθρώπινος οργανισμός γερνάει, τόσο τα φρύδια γίνονται πιο λεπτά και […]

29.10.2018 | 08:59

Νέα έρευνα έρχεται να δείξει ότι τα φρύδια μπορούν να μας κάνουν να δείχνουμε νεότερες.  Ναι, τα πυκνά φρύδια είναι σημάδι νιότης..

H αλλαγή αντίθεσης στα χαρακτηριστικά του προσώπου είναι ένα από τα βασικά πράγματα που λαμβάνουν υπόψη οι άνθρωποι, όταν προσπαθούν να μαντέψουν την ηλικία μίας γυναίκας.

Όσο ο ανθρώπινος οργανισμός γερνάει, τόσο τα φρύδια γίνονται πιο λεπτά και τα χείλη λιγότερο κόκκινα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να υπάρχει μικρότερη αντίθεση μεταξύ των χαρακτηριστικών και του δέρματος.

Η έρευνα τονίζει ότι ο ανθρώπινος εγκέφαλος υποσυνείδητα αντιλαμβάνεται την αντίθεση αυτή και είναι βασικό κριτήριο για να προκαθορίσει την ηλικία ενός προσώπου.

Exit mobile version