Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 02:08:35, το τέλος του MEGA: Επώνυμοι και μη, αποχαιρετούν το μεγάλο κανάλι
ΕΛΛΑΔΑ

02:08:35, το τέλος του MEGA: Επώνυμοι και μη, αποχαιρετούν το μεγάλο κανάλι

Το ρολόι δείχνει 02:08:35 τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου του 2018. Μια μέρα που θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως η μέρα που έπεσε το «μαύρο» στο Mega. Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου το «Μεγάλο Κανάλι» σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea. Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν […]

Το ρολόι δείχνει 02:08:35 τα ξημερώματα της Κυριακής, 28 Οκτωβρίου του 2018. Μια μέρα που θα μείνει στην τηλεοπτική ιστορία ως η μέρα που έπεσε το «μαύρο» στο Mega.

Μετά από σχεδόν 30 χρόνια παρουσίας στην ζωή του τόπου το «Μεγάλο Κανάλι» σταμάτησε να αναμεταδίδεται από την πλατφόρμα της Digea.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι του σταθμού, είχαν αποφασίσει να αποχαιρετήσουν το κοινό του καναλιού, προβάλλοντας τρεις από τις πιο επιτυχημένες και αγαπημένες σειρές: «Τρεις Χάριτες», «Δις Εξαμαρτείν» και «Απαράδεκτοι».

Με «απαράδεκτους» γράφτηκε το τέλος. Το επεισόδιο παιζόταν, αλλά δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Στην σκηνή πρωταγωνιστούσαν ο αείμνηστος Βλάσης Μπονάτσος, ο Γιάννης Μπέζος και η Ρένια Λουιζίδου.

«Εγώ όμως άκουσα στο γραφείο ότι φεύγεις ταξίδι με μια παντρεμέν…» λέει η ηθοποιός και τότε… μαύρο.

Μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης απέστειλε την απόφαση στη Digea και εκείνη προχώρησε στη διακοπή της παροχής υπηρεσιών ψηφιακής μετάδοσης του τηλεοπτικού σταθμού.

Ηθοποιοί, παρουσιαστές και δημοσιογράφοι που συνέδεσαν τα ονόματα τους με το MEGAλο κανάλι, το αποχαιρετούν μέσω των social media με λίγα λόγια, φέρνοντας στο μυαλό τους στιγμές και εκφράζοντας σκέψεις για το τέλος του.

Ακόμη και πριν το μαύρο, το Mega κατέγραφε στους πίνακες τηλεθέασης της Nielsen ποσοστά 17,5% στο γενικό σύνολο και 22,5% στο δυναμικό κοινό. Μετά τις 23:30 το βράδυ του Σαββάτου ήταν σταθερά η πρώτη επιλογή των τηλεθεατών ηλικίας 18 – 54, αφήνοντας πίσω του τα υπόλοιπα κανάλια.

Δείτε μερικά από τα μηνύματα στα social media για το Mega.

https://www.instagram.com/p/Bpdz7pBAs5I/?utm_source=ig_embed

View this post on Instagram

28-10-2018 02:11 π.μ. Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την Ελλάδα. Στο κανάλι αυτό ξεκίνησα και εργάστηκα για 6 χρόνια. Με λύπη μου σήμερα είδα πως σταμάτησε να εκπέμπει και πραγματικά με έπιασε η καρδιά μου για τους ανθρώπους που ακόμα και μέχρι εχθές είχαν την ελπίδα πως δεν θα χάσουν τη δουλειά τους. Εγώ αύτους τους ανθρώπους τους αγαπώ, τους εκτιμώ διότι το MEGA ήταν ΑΥΤΟΙ οι άνθρωποι. Το MEGA μπορεί να ξανανοίξει με άλλη επωνυμία… αλλά χωρίς όλους αυτούς τους υπέροχους, υπερταλαντούχους ανθρώπους που εργάστηκαν δίνοντας τη ψυχή τους… θα είναι ένα άψυχο κανάλι. Και από την εμπειρία μου στα μαγαζιά, έχω να πω πως το «menu» και η «εικόνα» του μαγαζιού δεν θα φέρουν την επιτυχία… το προσωπικό του μαγαζιού θα τη φέρει!!! Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ένα καλύτερο αύριο σε όλους…

A post shared by Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) on

https://www.instagram.com/p/BpdBirhh2gn/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/BpdZ_5sn_AV/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις