Παρουσία Παυλόπουλου και Ματαρέλα η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΑΔΑ

Παρουσία Παυλόπουλου και Ματαρέλα η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου. Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου η στρατιωτική παρέλαση. Την παρέλαση παρακολουθεί και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα. Ο Ιταλός πρόεδρος έρχεται […]

28.10.2018 | 11:46

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

Παρουσία του προέδρου της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου, ξεκίνησε στις 11 το πρωί της Κυριακής στην παραλιακή λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου η στρατιωτική παρέλαση. Την παρέλαση παρακολουθεί και ο πρόεδρος της Ιταλικής Δημοκρατίας, Σέρτζιο Ματαρέλα.

Ο Ιταλός πρόεδρος έρχεται στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και αναμένεται να ζητήσει επισήμως συγγνώμη για λογαριασμό της χώρας του για τα δεινά που προκάλεσε ο πόλεμος αυτός και τα όσα επακολούθησαν, στον ελληνικό λαό.

Ξεχωριστή στιγμή ήταν η παρέλαση των απογόνων Μακεδονομάχων οι οποίοι παρήλασαν με αυθεντικές στολές και όταν έφθασαν στην εξέδρα των επισήμων φώναξαν «Η Μακεδονία είναι ελληνική», καταχειροκροτούμενοι.

Exit mobile version