Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Έκτη άδεια για τον 11 φορές καταδικασμένο σε ισόβια, Δημήτρη Κουφοντίνα
ΕΛΛΑΔΑ

Έκτη άδεια για τον 11 φορές καταδικασμένο σε ισόβια, Δημήτρη Κουφοντίνα

Έκτη άδεια για τον 11 φορές καταδικασμένο σε ισόβια για δολοφονίες της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα. Αυτή την φορά εγκρίθηκε το αίτημα του για 4ημερη άδεια με περιοριστικούς όρους από τις αγροτικές φυλακές Βόλου. Εκτός από την 4ημερη άδεια δόθηκαν δύο ημέρες ακόμη για την μετακίνηση του, όπως προβλέπει ο νόμος, από και προς τις φυλακές. […]

Έκτη άδεια για τον 11 φορές καταδικασμένο σε ισόβια για δολοφονίες της «17 Νοέμβρη», Δημήτρη Κουφοντίνα.

Αυτή την φορά εγκρίθηκε το αίτημα του για 4ημερη άδεια με περιοριστικούς όρους από τις αγροτικές φυλακές Βόλου.

Εκτός από την 4ημερη άδεια δόθηκαν δύο ημέρες ακόμη για την μετακίνηση του, όπως προβλέπει ο νόμος, από και προς τις φυλακές. Έτσι, θα είναι εκτός φυλακών για συνολικά έξι ημέρες.

Σύμφωνα με την απόφαση από το Βόλο όπου βρίσκονται οι φυλακές θα φθάσει στον Βαρνάβα Αττικής όπου και διαμένει και θα επιστρέψει την Παρασκευή.

Η μεταχείριση στον Κουφοντίνα με τις άδειες, καταδικασμένο σε 11 φορές ισόβια για τις δολοφονίες της 17Ν έχει προκαλέσει κατ΄επανάληψη τις έντονες αντιρρήσεις συγγενών των θυμάτων της τρομοκρατικής οργάνωσης αλλά και πρεσβειών χωρών, πολίτες των οποίων ανήκαν στον μακρύ κατάλογο εκείνων που δολοφονήθηκαν από τα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Αίτημα πρόωρης αποφυλάκισης για λόγους υγείας έχει υποβάλλει και ο Σάββας Ξηρός.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις