Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Γκουαρντιόλα: Η απουσία που “στοίχισε” στη Ρεάλ – “Έχει χάσει 50-60 γκολ”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Γκουαρντιόλα: Η απουσία που “στοίχισε” στη Ρεάλ – “Έχει χάσει 50-60 γκολ”

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο “ζωγραφίζει” στη Γιουβέντους αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνεται στο πετσί της την απουσία του. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, χαρακτήρισε τον Πορτογάλο σταρ  ξεχωριστό «clasico» ενώ τόνισε πως η απουσία του Κριστιάνο έχει στερήσει πολλά από τη Ρεάλ Μαδρίτης.  Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα Κρίστο Στόικοφ για την μεξικάνικη […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο “ζωγραφίζει” στη Γιουβέντους αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης αισθάνεται στο πετσί της την απουσία του.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα, χαρακτήρισε τον Πορτογάλο σταρ  ξεχωριστό «clasico» ενώ τόνισε πως η απουσία του Κριστιάνο έχει στερήσει πολλά από τη Ρεάλ Μαδρίτης. 

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον πρώην συμπαίκτη του στη Μπαρτσελόνα Κρίστο Στόικοφ για την μεξικάνικη ιστοσελίδα «Univision Deportes», ο τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε για ένα ιδιαίτερο ματς, δίνοντας το αβαντάζ στους «μπλαουγκράνα»: «Είναι ένα ξεχωριστό ντέρμπι, γιατί δεν υπάρχει κάποιο φαβορί. Σε κάθε περίπτωση η Μπαρτσελόνα παίζει στο σπίτι της, οπότε αυτό έχει ιδιαίτερη βαρύτητα».

«Η Μαδρίτη ξεκίνησε καλά, όμως τώρα έχει πέσει. Όπως και να έχει, είναι ακόμα στο παιχνίδι», ανέφερε ο πρώην κόουτς των Καταλανών.

Ο Καταλανός τεχνικός μίλησε και για την σημασία των Ρονάλντο και Μέσι για το ισπανικό ποδόσφαιρο: «Το ισπανικό ποδόσφαιρο είχε πολύ μεγάλη τύχη, καθώς μπόρεσε να απολαύσει αυτούς τους δύο απίστευτους παίκτες για μια δεκαετία. Και οι δυο βοήθησαν το ισπανικό ποδόσφαιρο να αναπτυχθεί».

Όσον αφορά στην αποχώρηση του Πορτογάλου άσου από τη Ρεάλ, ο Γκουαρντιόλα τόνισε πως οι «μερένχες» έχασαν πολλά: «Με ή χωρίς τον Κριστιάνο, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι κορυφαία, όμως έχει χάσει 50 ή 60 γκολ. Είναι ένας απίστευτος παίκτης, όχι μόνο για τα γκολ, αλλά και για τη βοήθειά του στο δημιουργικό κομμάτι. Είναι αναντικατάστατος!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις