Βρισιές και χυδαία συνθήματα – Έξαλλος ο Κούγιας, βρέθηκε πεσμένος στα σκαλιά (vid)

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Βρισιές και χυδαία συνθήματα – Έξαλλος ο Κούγιας, βρέθηκε πεσμένος στα σκαλιά (vid)

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ οπαδών της Λάρισας και Αλέξη Κούγια, ωστόσο χθες  στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ η κατάσταση ξέφυγε Με την έναρξη του αγώνα και με τα δυο πέταλα να είναι κλειστά μετά από απόφαση του Κούγια κάποιοι φίλοι των οργανωμένων της Λάρισας βρέθηκαν σε κεντρικές θύρες και με την έναρξη του ματς άρχισαν […]

28.10.2018 | 12:45

Μαίνεται ο «πόλεμος» μεταξύ οπαδών της Λάρισας και Αλέξη Κούγια, ωστόσο χθες  στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ η κατάσταση ξέφυγε

Με την έναρξη του αγώνα και με τα δυο πέταλα να είναι κλειστά μετά από απόφαση του Κούγια κάποιοι φίλοι των οργανωμένων της Λάρισας βρέθηκαν σε κεντρικές θύρες και με την έναρξη του ματς άρχισαν να βρίζουν τον ισχυρό άνδρα των “βυσσινί” με χυδαία συνθήματα.

Ο μεγαλομέτοχος της  ΑΕΛ, που ήταν στις θέσεις των επισήμων, ακούγοντας τα συνθήματα έφυγε από την θέση του και πήγε ακριβώς απέναντι όπου και είχε διαπληκτισμό με όσους τον έβριζαν.

Κάποια στιγμή ο Κούγιας βρέθηκε πεσμένος στα σκαλοπάτια. Η ένταση κράτησε για αρκετά λεπτά πριν λήξει με την παραίνεση των ψυχραιμότερων και των σεκιούριτι του γηπέδου.

Δείτε ακόμη: 

Επίθεση Κούγια σε Λαζόπουλο: «Ο «κοντός» έχει μεγάλα γεννητικά όργανα»

Exit mobile version