Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Αυστηρό μήνυμα Καμμένου στην Τουρκία – Τον αποδοκίμασαν (vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυστηρό μήνυμα Καμμένου στην Τουρκία – Τον αποδοκίμασαν (vid)

Ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Πάνος Καμμένος που βρέθηκε στην στρατιωτική παρέλαση για την 28ηΟκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Παρόντες στην παρέλαση οι πρόεδροι της Ελλάδας και της Ιταλίας, οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης  και η ηγεσία των […]

Ηχηρό μήνυμα προς την Τουρκία έστειλε ο Πάνος Καμμένος που βρέθηκε στην στρατιωτική παρέλαση για την 28ηΟκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Παρόντες στην παρέλαση οι πρόεδροι της Ελλάδας και της Ιταλίας, οι υπουργοί Άμυνας Ελλάδας και Κύπρου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μπουτάρης  και η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Η παρέλαση ολοκληρώθηκε, όπως κάθε χρόνο, με ένα μήνυμα από τον ουρανό της Θεσσαλονίκης. Αμέσως μετά, ήρθε η ώρα των δηλώσεων.

Όταν ο Πάνος Καμμένος ολοκλήρωσε τη δήλωσή του, κατά την οποία κάλεσε την Τουρκία να μην αμφισβητήσει την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδας γιατί θα το πληρώσει ακριβά, ένας άνδρας τον κάλεσε να παραιτηθεί.

«Καμμένε παραιτήσου! Παραιτήσου να σωθεί η Μακεδονία» φώναζε ο άνδρας που διαμαρτυρόταν για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Πάνος Καμμένος ξεκίνησε τη δήλωσή του με ένα μήνυμα ενότητας, που όπως είπε, εξέπεμψε η στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη. Ένα μήνυμα ενότητας και αποφασιστικότητας που, όπως είπε, έστειλαν «από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας, οι Ένοπλες Δυνάμεις, ο ελληνικός λαός, ο κλήρος, η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου».

Ακολούθησε το ηχηρό μήνυμα του υπουργού Άμυνας προς την Τουρκία. «Σε οποιονδήποτε τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία ή την εδαφική ακεραιότητα της χώρας, είμαστε όλοι έτοιμοι να πούμε ένα μεγάλο «ΌΧΙ».Επιθυμούμε την ειρηνική συνύπαρξη και γι’ αυτήν εργαζόμαστε αλλά θα πρέπει να ξέρουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος τολμήσει να αμφισβητήσει την εθνική κυριαρχία της πατρίδος μας, θα μας βρει απέναντί του ενωμένους. Θα μας βρει όλους μαζί. Και να ξέρει ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά μια τέτοια κίνηση».

Ο Πάνος Καμμένος έκλεισε τη δήλωσή του τονίζοντας πως «ο ελληνικός λαός είναι υπερήφανος για τις Ένοπλες του Δυνάμεις και οι Ένοπλες Δυνάμεις του τόπου είναι περήφανες για τον ελληνικό λαό». Και ευχαρίστησε τις Ένοπλες Δυνάμεις για την υπομονή και την επιμονή τους. «Για το ότι δεν κατέβασαν τη σημαία της πατρίδος. Για το υψηλό ηθικό και την αποφασιστικότητά τους. Είμαστε περήφανοι όλοι οι Έλληνες για εσάς».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις