Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Έγραψε “σ’ αγαπώ”, έβαλε στον φάκελο τον αφαλό της και το έστειλε στον πρώην (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Έγραψε “σ’ αγαπώ”, έβαλε στον φάκελο τον αφαλό της και το έστειλε στον πρώην (pics)

Κάποιοι χαρίζουν ένα λουλούδι, ή ένα αντικείμενο συναισθηματικής  αξίας στον άνθρωπο που αγαπούν Ωστόσο, μια νεαρή γυναίκα από το Μεξικό το προχώρησε. Αφαίρεσε χειρουργικά τον αφαλό της και τον χάρισε στον αγαπημένο της ως ένδειξη αγάπης. Η 23χρονη Παουλίνα Κασίγιας Λαντέρος από μικρή ηλικία είχε αρχίσει να ασχολείται με τις παρεμβάσεις στο σώμα της, με […]

Κάποιοι χαρίζουν ένα λουλούδι, ή ένα αντικείμενο συναισθηματικής  αξίας στον άνθρωπο που αγαπούν

Ωστόσο, μια νεαρή γυναίκα από το Μεξικό το προχώρησε. Αφαίρεσε χειρουργικά τον αφαλό της και τον χάρισε στον αγαπημένο της ως ένδειξη αγάπης.

Η 23χρονη Παουλίνα Κασίγιας Λαντέρος από μικρή ηλικία είχε αρχίσει να ασχολείται με τις παρεμβάσεις στο σώμα της, με τατουάζ, piercings και τα συναφή.

Η οικογένειά της αντιδρούσε  κι εκείνη για να τους εκνευρίσει, αλλά και για να δείξει την αποφασιστικότητά της, προχώρησε σε μια τραγική κίνηση.

Απευθύνθηκε σε ένα χειρουργό και έκανε μια εξαιρετικά οδυνηρή επέμβαση προκειμένου να αφαιρέσει τον αφαλό της.

Μάλιστα, η τομή την πόνεσε πολύ και, όπως η ίδια λέει στη Daily Mail, εκτός του ότι αρχικά μολύνθηκε, δεν πρόκειται ποτέ να κλείσει οριστικά.

Και αφού έκανε την επέμβαση, αποφάσισε να προχωρήσει σε μία ακόμα συμβολική κίνηση: αποξήρανε το κομμένο μέλος και το έστειλε στον πρώην φίλο της με ένα απλό σημείωμα: «Σε αγαπώ».

Όπως εξήγησε, ο φίλος της την είχε στηρίξει πολύ στο παρελθόν και επέδρασε πολύ στη ζωή της, συμπληρώνοντας ότι «θα κρατήσει αυτό που του έστειλα για πάντα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις