Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

04

Ιουνίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ηλικιωμένος «σήκωσε» τη σύνταξή του και την… ξέχασε στο ΑΤΜ
ΕΛΛΑΔΑ

Ηλικιωμένος «σήκωσε» τη σύνταξή του και την… ξέχασε στο ΑΤΜ

Ηλικιωμένος πήγε να βγάλει τη σύνταξή του από το ΑΤΜ μιας τράπεζας στο κέντρο των Τρικάλων, αλλά… ξέχασε να πάρει τα χρήματα! Όταν επέστρεψε, το ποσό είχε κάνει φτερά. Ο άτυχος συνταξιούχος έκανε ανάληψη ύψους 650 ευρώ, αλλά περίμενε να βγει η κάρτα και η απόδειξη και έφυγε δίχως να πάρει τα χρήματα από την […]

Ηλικιωμένος πήγε να βγάλει τη σύνταξή του από το ΑΤΜ μιας τράπεζας στο κέντρο των Τρικάλων, αλλά… ξέχασε να πάρει τα χρήματα! Όταν επέστρεψε, το ποσό είχε κάνει φτερά.

Ο άτυχος συνταξιούχος έκανε ανάληψη ύψους 650 ευρώ, αλλά περίμενε να βγει η κάρτα και η απόδειξη και έφυγε δίχως να πάρει τα χρήματα από την ειδική σχισμή. Όταν το αντιλήφθηκε λίγα λεπτά μετά, δεν τα βρήκε και ζήτησε απελπισμένος βοήθεια από έναν υπάλληλο της τράπεζας, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να ελέγξει την καταγραφή από τις κάμερες ασφαλείας.

Πράγματι, στα πλάνα φαίνονταν δυο μεσήλικα ζευγάρια είδαν τον ηλικιωμένο να φεύγει, πήραν τα χρήματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Σύμφωνα με το trikalavoice.gr, ο συνταξιούχος εκτύπωσε την φωτογραφία τους και άρχισε να τους αναζητά στα ξενοδοχεία των Τρικάλων, καθώς δεν ήταν κάτοικοι της πόλης!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις