Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ο Μπαράκ Ομπάμα «υποκλίνεται» στον Έλληνα σταρ, Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ο Μπαράκ Ομπάμα «υποκλίνεται» στον Έλληνα σταρ, Γιάννη Αντετοκούνμπο

Ακόμη και ο Μπαράκ Ομπάμα υποκλίνεται στο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο.  Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δεν θα μπορούσε να παραλείψει τον Έλληνα αστέρα του NBA από την ομιλία που απηύθυνε σε ακροατήριο της δημοκρατικής παράταξης, στο Μιλγουόκι. Βέβαια, ο Ομπάμα δεν πρόλαβε την πέμπτη διαδοχική νίκη των «ελαφιών» από την αρχή […]

Ακόμη και ο Μπαράκ Ομπάμα υποκλίνεται στο ταλέντο του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Ο πρώην Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής, δεν θα μπορούσε να παραλείψει τον Έλληνα αστέρα του NBA από την ομιλία που απηύθυνε σε ακροατήριο της δημοκρατικής παράταξης, στο Μιλγουόκι.

Βέβαια, ο Ομπάμα δεν πρόλαβε την πέμπτη διαδοχική νίκη των «ελαφιών» από την αρχή του κορυφαίου πρωταθλήματος, όμως επεσήμανε ότι ένας από τους καλούς λόγους για να επισκεφθεί κάποιος το Μιλγουόκι, είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο:

«Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για να έρθει κάποιος στο Μιλγουόκι. Έχετε τους Μπρούερς (ομάδα μπέιζμπολ), οι οποίοι κάνουν μία καλή χρονιά και είναι καλύτεροι από τους δικούς μου, τους Σοξ. Έχετε και τους Μπακς, με ρεκόρ 4-0 και με τον Γιάννη να είναι τρομερός».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις