Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Σοκαριστικό βίντεο: Ο άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου από αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σοκαριστικό βίντεο: Ο άγριος ξυλοδαρμός του 19χρονου από αστυνομικούς

Ένα βίντεο σοκ που δείχνει τον ξυλοδαρμό 19χρονου από αστυνομικούς στη Μύκονο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema. Οι πέντε αστυνομικοί οι οποίοι ανήκουν στο απεσταλμένο κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονταν στη Μύκονο, με σκοπό να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου των ληστειών και των κλοπών Θύματά τους, δυο νεαροί Μυκονιάτες, 19 και 22 χρονών, οι […]

Ένα βίντεο σοκ που δείχνει τον ξυλοδαρμό 19χρονου από αστυνομικούς στη Μύκονο φέρνει στη δημοσιότητα το protothema.

Οι πέντε αστυνομικοί οι οποίοι ανήκουν στο απεσταλμένο κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής βρίσκονταν στη Μύκονο, με σκοπό να συνδράμουν στην αντιμετώπιση του φαινομένου των ληστειών και των κλοπών

Θύματά τους, δυο νεαροί Μυκονιάτες, 19 και 22 χρονών, οι οποίοι ισχυρίζονται στις καταθέσεις τους ότι ξυλοκοπήθηκαν από τα όργανα της τάξεως, επειδή αντάλλαξαν κάποια άγρια βλέμματα σε γνωστό μπαρ του νησιού.

Οι αστυνομικοί, υποστήριξαν ότι βρίσκονταν σε αυτοάμυνα και πως χρειάστηκε να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους, λέγοντας ότι οι νεαροί τους επιτέθηκαν πρώτοι. Το βίντεο που δημοσιεύει σήμερα το protothema.gr δείχνει περίπου τέσσερα με πέντε άτομα ξυλοκοπούν δίχως έλεος τον έναν εκ των δυο νεαρών, συγκεκριμένα, τον 19χρονο Α.Ν, ο οποίος από τη δύναμη των αλλεπάλληλων χτυπημάτων σωριάζεται στο σοκάκι, ενώ οι αστυνομικοί συνεχίζουν να τον χτυπούν με την ίδια ένταση.

hit0

Ο 19χρονος δέχεται κλωτσιές και μπουνιές στο πρόσωπο, στα χέρια και στο σώμα του επί περίπου πέντε συνεχόμενα λεπτά. Κάποια στιγμή, εμφανίζεται ένας εύσωμος άνδρας που φοράει ριγέ μπλούζα και με τις κινήσεις του δείχνει σαν να προσπαθεί να ηρεμήσει την κατάσταση, χωρίς όμως να τα καταφέρνει.

Δευτερόλεπτα μετά, ένα ζευγάρι που διασχίζει το σοκάκι, κοιτάζει και συνεχίζει την πορεία του.

Σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών που εξέτασαν τον 19χρονο, διαπιστώθηκε σπασμένη η κάτω γνάθος του, αλλά και σπασμένα δόντια, κατάγματα σε κεφάλι, χέρια και στα δάχτυλα, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο των Αθηνών, προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, όπως κι έγινε.

Ο φίλος του Ν.Π μεταφέρθηκε και αυτός χτυπημένος στο κέντρο Υγείας για να πάρει εξιτήριο λίγες ώρες μετά, καθώς τα τραύματα του δεν κρίθηκαν εξίσου σοβαρά με τα τραύματα που έφερε ο φίλος του. Οι αστυνομικοί που ενεπλάκησαν, πήραν εντολή από την Υπηρεσία τους να επιστρέψουν στην Αθήνα την επόμενη κιόλας μέρα.

Οι συνήγοροι των δυο θυμάτων, αναφέρουν σε δήλωση τους στο protothema.gr: «Όλες οι πληροφορίες πλέον συγκλίνουν ότι πρόκειται για μια άγρια και αναίτια επίθεση εν ενεργεία αστυνομικών κατά δυο ντόπιων συμπολιτών μας, ένας εκ των οποίων γρονθοκοπήθηκε στο κεφάλι μέχρι τελικής πτώσεως και μάλιστα με χρήση μεταλλικού αντικειμένου. Τα πολλαπλά του κατάγματα στο κεφάλι καθώς και η άμεση απόφαση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ να τους απομακρύνουν από το νησί την ίδια μέρα καταδεικνύουν την έμμεση ομολογία ενοχής. Ο λόγος πλέον είναι στην Δικαιοσύνη και στον εσωτερικό πειθαρχικό έλεγχο της Αστυνομίας που οφείλουν να πράξουν τα δέοντα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις