Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Μακελειό στην Πενσυλβάνια – Τραμπ: “Υπάρχουν πολλά θύματα, ο Θεός μαζί τους” (vids)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μακελειό στην Πενσυλβάνια – Τραμπ: “Υπάρχουν πολλά θύματα, ο Θεός μαζί τους” (vids)

Μακελειό στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια – Ένοπλος άνοιξε πυρ σε συναγωγή Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο ένοπλος μπήκε στην συναγωγή «Το Δέντρο της Ζωής» στην οδό Γουίλκινς όπου υπήρχε πλήθος κόσμου για την λειτουργία του Σαββάτου. Ο άντρας άνοιξε πυρ αδιακρίτως. Όταν έφτασαν οι πρώτοι αξιωματικοί, ο δράστης άρχισε να τους πυροβολεί, αναγκάζοντάς τους […]

Μακελειό στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνια – Ένοπλος άνοιξε πυρ σε συναγωγή

Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα, ο ένοπλος μπήκε στην συναγωγή «Το Δέντρο της Ζωής» στην οδό Γουίλκινς όπου υπήρχε πλήθος κόσμου για την λειτουργία του Σαββάτου. Ο άντρας άνοιξε πυρ αδιακρίτως.

Όταν έφτασαν οι πρώτοι αξιωματικοί, ο δράστης άρχισε να τους πυροβολεί, αναγκάζοντάς τους να χρησιμοποιήσουν τα οχήματά τους ως ασπίδα. Όπως έχει γίνει γνωστό, τρεις αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί ενώ υπάρχουν πιθανότατα 8 νεκροί.

Ο ύποπτος είπε στους αξιωματικούς ότι «όλοι αυτοί οι Εβραίοι πρέπει να πεθάνουν» και πως «δεν θέλει κανένας από αυτούς να ζήσει».

Ο ένοπλος, που περιγράφεται προς το παρόν ως λευκός με γενειάδα, κρατούσε ένα όπλο AR-15 και ένα glock. Ένα επιπλέον όπλο βρέθηκε στον αστράγαλό του και ένα πιστόλι στη μέση του.

Οι τοπικές Αρχές ανέφεραν αρχικά για το περιστατικό: «Συναγερμός: Υπάρχει ένας ενεργός σκοπευτής στην περιοχή Γουίλκινς. Αποφύγετε την περιοχή» τουίταρε το Τμήμα Δημόσιας Ασφάλειας του Πίτσμπουργκ.

Ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ τουίταρε σχετικά με το περιστατικό: «Παρακολουθώντας τα γεγονότα που εκτυλίσσονται στο Πίτσμπουργκ της Πενσυλβάνιας. Οι άνθρωποι στην περιοχή Squirrel Hill θα πρέπει να παραμείνουν σε κλειστούς χώρους. Πιθανότατα πολλές απώλειες. Προσοχή στον ένοπλο. Ο Θεός να τους ευλογεί όλους».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις