Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΓΥΝΑΙΚΑ / Πώς να είσαι σικ, φορώντας τις σέξι over the knee μπότες
ΓΥΝΑΙΚΑ

Πώς να είσαι σικ, φορώντας τις σέξι over the knee μπότες

Μας αρέσουν πολύ οι over the knee μπότες. Eίναι ένα δύσκολο ζευγάρι, γιατί με τους λάθος συνδυασμούς ρούχων, η εμφάνιση μπορεί να μετατραπεί σε φθηνή, ενώ σίγουρα, δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, αφού “κονταίνουν” το πόδι. Χρειάζεται να έχετε ψηλά και λεπτά πόδια για να τις φορέσετε αν θέλετε να φαίνονται ολόκληρες, δηλαδή με […]

Αποτέλεσμα εικόνας για over the knee boots outfits

Μας αρέσουν πολύ οι over the knee μπότες.

Eίναι ένα δύσκολο ζευγάρι, γιατί με τους λάθος συνδυασμούς ρούχων, η εμφάνιση μπορεί να μετατραπεί σε φθηνή, ενώ σίγουρα, δεν ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, αφού “κονταίνουν” το πόδι.

Χρειάζεται να έχετε ψηλά και λεπτά πόδια για να τις φορέσετε αν θέλετε να φαίνονται ολόκληρες, δηλαδή με ένα κοντό φαρδύ φόρεμα σε στυλ πουλόβερ, ή ακόμη και με ένα στενό τζιν.

Όμως δεν έχετε κανένα απολύτως πρόβλημα, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σας, αν είναι “κρυμμένες” κάτω από αέρινες φούστες, φούστες πιο αυστηρές midi, κάτω από το γόνατο ή κάτω από φορέματα.

Είναι πολύ hot κι απίστευτα chic, μεταξύ της φούστας και της μπότας να μην φαίνεται καθόλου το δέρμα του ποδιού σας, ακόμη κι όταν κάθεστε.

Αποτέλεσμα εικόνας για over the knee boots ideas Αποτέλεσμα εικόνας για over the knee boots outfits Αποτέλεσμα εικόνας για over the knee boots outfits Αποτέλεσμα εικόνας για over the knee boots outfits Αποτέλεσμα εικόνας για over the knee boots outfits Αποτέλεσμα εικόνας για over the knee boots outfits Αποτέλεσμα εικόνας για over the knee boots outfits

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις